Speed Test για τα LG G4, Samsung Galaxy Note 5, OnePlus 2!

Δημοσιεύθηκε σε Google - Android, Hardware, Mobiles, News - από foivos την Παρασκευή, Αυγούστου 28th, 2015 με 0 σχόλια

Το PhoneBuff ανέβασε ένα video πρόσφατα με σκοπό να βοηθήσει όσους θέλουν να πάρουν κάποια από τις ναυαρχίδες των Samsung,  LG και OnePlus για τα οποία πολλά ακούγονται. Στο εν λόγω video γίνεται ένα συγκριτικό test ταχύτητας αλλά και multitasking για τα LG G4, Samsung Galaxy Note 5, και OnePlus 2.

Φυσικά κάθε ένα από αυτά έχει διαφορετικό hardware. Το OnePlus 2 έχει το τελευταίο SOC της Qualcomm Snapdragon 810, το LG G4 τον Snapdragon 808 ενώ το Samsung Galaxy Note 5 τον Exynos 7420. Oι δοκιμές έγιναν σε επίπεδο ταχύτητας στις εφαρμογές και στη γρήγορη χρήση του multitasking.
Δείτε το σχετικό video παρακάτω.

Τα αποτελέσματα έδειξαν θετικά για το Samsung στο θέμα ταχύτητας στις εφαρμογές, καθώς το Galaxy Note 5 με τον Exynos 7420 πήρε την πρωτιά. Τη δεύτερη θέση σε ταχύτητα αν και δεν το περιμέναμε λόγω παλαιότερου hardware την κατέκτησε το LG G4 με τον Snapdragon 808, ενώ τρίτο ήρθε το OnePlus 2 παρά που στο hardware ενσωματώνει τη ναυαρχίδα της Qualcomm Snapdragon 810.

Όσον αφορά στη χρήση multitasking το LG G4 για πολύ μικρό χρόνο κατάφερε να χτυπήσει το Samsung Galaxy Note 5 και φυσικά όπως καταλάβατε το OnePlus 2 ήρθε πάλι τρίτο.