Microsoft – ξεκίνησε η δοκιμή του Microsoft Office 2016.

Δημοσιεύθηκε σε Microsoft - Windows, News - από foivos την Παρασκευή, Μαΐου 8th, 2015 με 0 σχόλια

Μέσα από την σελίδα της Microsoft είναι πλέον διαθέσιμη η επόμενη έκδοση του γνωστού πακέτου εφαρμογών Office 2016 για δοκιμή. Οι ενδιαφερόμενοι, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να μπουν στην σελίδα της Microsoft από εδώ, να διαβάσουν σχετικές πληροφορίες για την νέα έκδοση και εφόσον το επιθυμούν,  να κατεβάσουν την δοκιμαστική έκδοση παρουσίασης (Public Preview). Φυσικά, όσοι είναι ήδη συνδρομητές στο Office365, θα βρουν σχετική επιλογή στον λογαριασμό τους καθώς δικαιούνται πρόσβαση στις τελευταίες εκδόσεις. Η ανακοίνωση για το νέο πακέτο εφαρμογών ανακοινώθηκε στο σχετικό συνέδριο της Microsoft   και αναμένεται στα καταστήματα μέσα στο επόμενο εξάμηνο του 2015.

http://www.youtube.com/watch?v=pfba6jeY0-s

Στην νέα έκδοση ενσωματώνονται πολλά online εργαλεία όπως το sharepoint  και το skype for business. Επίσης υποστηρίζεται η επεξεργασία εγγράφων από πολλούς χρήστες που είναι συνδεδεμένοι. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Office 2016 και του Office Online φυσικά, θα μπορούν να εργαστούν στα ίδια έγγραφα μαζί. Ακόμα το νέο Office 2016 θα περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις όπως επίσης και ενσωματωμένη πρόσβαση στο cloud ώστε οι χρήστες να μπορούν να εργαστούν (να δημιουργήσουν, να επεξεργαστούν αλλά και να αποθηκεύσουν) από εκεί με τα αρχεία τους . Τέλος έχουν προστεθεί αρκετές επιπλέον δυνατότητες όπως η πρόσβαση στο OneDrive για τα συνημμένα στο Outlook αλλά και βοηθητικές εφαρμογές όπως το «Tell Me» που είναι ένα νέο εργαλείο αναζήτησης και λειτουργεί στο PowerPoint, το Word και το Excel και παρέχει πολλές εντολές για κάποιες δραστηριότητες. Επιπλέον υπάρχουν εφαρμογές που σε βοηθούν με πολλούς τρόπους να βελτιώσεις τον τρόπο που εργάζεσαι και έτσι να αυξήσεις την παραγωγικότητα στις εργασίες σου.

Με την δυνατότητα να κατεβάσουν οι χρήστες την έκδοση Public Preview η Microsoft στοχεύει στο ότι οι χρήστες που θα το δοκιμάσουν, θα αναφέρουν προβλήματα, αλλά και σχόλια ώστε να γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις πριν την τελική έκδοση της διανομής ώστε να καλύψουν θετικά τις ανάγκες όσο το δυνατόν μεγαλύτερου κοινού.