Google Inbox – νέo ανανεωμένο Gmail.

Δημοσιεύθηκε σε Internet, News - από foivos την Πέμπτη, Οκτωβρίου 30th, 2014 με 0 σχόλια

Όπως ανάρτησε η Google ετοιμάζει μία νέα εφαρμογή μέσα στην πλατφόρμα του Gmail που θα διαφοροποιεί τον τρόπο που θα λαμβάνει ο χρήστης τα εισερχόμενα μηνύματα του στην υπηρεσία του Gmail. Η υπηρεσία αυτή ονομάζετε «Inbox» και θα είναι υπεύθυνη για την διαχείριση και ομαδοποίηση των mail του χρήστη.

Μέσα από την εφαρμογή αυτή, θα δίνετε η δυνατότητα στο χρήστη να χρησιμοποιεί εργαλεία αυτόματης ομαδοποίησης των μηνυμάτων του ώστε τα email που έλαβε να ομαδοποιούνται μαζί με παρόμοια  mails που ήδη έχει παραλάβει. Μέσα από την διαδικασία αυτή η Google θα μπορεί επίσης να ενημερώνετε για τις συνήθειες των χρηστών και να ομαδοποιεί στη συνέχεια αυτόματα τα  μηνύματα ανάλογα με τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη.

Μια ακόμα λειτουργία του νέου Gmail θα είναι και η λειτουργία «Highlights» κατα την οποία θα γίνετε αυτόματη επισήμανση των πιο σημαντικών σημείων ενός μηνύματος. Έτσι τα σημαντικά αυτά σημεία θα παρουσιάζονται άμεσα στην κεντρική σελίδα του χρήστη χωρίς αυτός να είναι υποχρεωμένος να ανοίξει κάθε μήνυμα.

Τέλος στο Inbox θα υπάρχει η δυνατότητα να εμφανίζονται υπενθυμίσεις που σχετίζονται με το αντικείμενο των μηνυμάτων που έχει λάβει ο χρήστης. Αυτή τη στιγμή το νέο Inbox είναι διαθέσιμο μόνο σε χρήστες που έχουν λάβει ειδική πρόσκληση. Όσοι είστε ανυπόμονοι, μπορείτε από εδώ να λάβετε μία πιο αναλυτική ενημέρωση σχετικά με την υπηρεσία και να ζητήσετε να καταχωρηθείτε ώστε να ενημερωθεί ο Gmail λογαριασμός σας με τις νέες δυνατότητες.