iPhone 6 σήμερα η μεγάλη παρουσίαση.

Δημοσιεύθηκε σε Apple - iOS, Hardware, Mobiles, News - από foivos την Τρίτη, Σεπτεμβρίου 9th, 2014 με 0 σχόλια

Μετά από μήνες αναμονής και πολλές διαρροές, επιτέλους σήμερα αναμένετε η μεγάλη παρουσίαση του νέου iPhone 6 απο την Apple.

Η εκδήλωση για την αποκάλυψη  έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 20.00 ώρα Ελλάδoς και θα πραγματοποιηθεί στο «De Anza College Campus», στην Καλιφόρνια.

Η παρουσίαση φυσικά θα γίνει από τον Tim Cook ο οποίος θα μας συστήσει με τη νέα συσκευή. Οι φήμες προς το παρόν αναφέρουν ότι το νέο iPhone 6 θα έχει δύο εκδόσεις. Μία με οθόνη 5,5 ιντσών και μία με 4,7 ιντσών. Σχετικά με το hardware τις συσκευής, αν και οι αποκαλύψεις θα γίνουν αύριο, υπάρχουν φήμες για υποστήριξη μεγαλύτερης κάμερας και τεχνολογίας NFC. Βελτιωμένος επίσης θα είναι και ο επεξεργαστής του ενώ με μια παρουσίαση στο Bloomberg, αναφέρθηκε πως η Apple μετά από συμφωνία με μεγάλες τράπεζες, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί όλες τις συναλλαγές του με την νέα συσκευή.

Τέλος είναι πιθανό στην παρουσίαση να δούμε και το νέο «έξυπνο» iWatch της Apple το οποίο θα κυκλοφορήσει για να συνοδέψει τη νέα συσκευή εφόσον οι κάτοχοί της θελήσουν να το αποκτήσουν!