Ένα PC Case – γραφείο από την Lian-Li!

Δημοσιεύθηκε σε Hardware - από foivos την Τετάρτη, Μαΐου 28th, 2014 με 0 σχόλια

Η Lian-Li, η εταιρεία με τα διάσημα PC Cases ανά τον κόσμο, παρουσίασε μία νέα σειρά PC Cases τα οποία ενσωματώνουν τη λειτουργικότητα ενός γραφείου, με ένα Case ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Τα μέρη του μοντέρνου Case, είναι κατασκευασμένα από κράμα αλουμινίου. Η πρόσβαση στο εσωτερικό του υπολογιστή γίνεται με ένα συρτάρι κάνοντας την πρόσβαση εύκολη σε αυτόν. Το πάνω μέρος του γραφείου είναι από γυαλί, έτσι ώστε ο χρήστης ανά πάσα στιγμή να μπορεί να δει τι συμβαίνει μέσα στο σύστημά του. Δείτε παρακάτω το σχετικό video με την σχετική ξενάγηση.

Τα δύο βασικά μοντέλα της εταιρείας είναι τα DK-01X και DK-02X. Τα δύο γραφεία διαθέτουν χώρο για ATX και HPTX μητρικές, ενώ ένα επιπλέον χαρακτηριστικό για το μεγαλύτερο μοντέλο DK-02X είναι ότι έχει επιπλέον χώρο για μια δεύτερη μητρική κάρτα mini-ITX έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να κατασκευάσει και ένα δευτερεύον σύστημα για άλλες χρήσεις. Μέσα στο κουτί υπάρχει επίσης αρκετός χώρος και ύψος (περίπου 18cm) για να εγκαταστήσουμε κάρτες γραφικών, CPU Cooler καθώς και χώρο για πολλούς σκληρούς δίσκους (πάνω από 10).

Εξωτερικά, στη θέση του χρήστη, υπάρχουν θύρες USB 3.0 για εύκολη πρόσβαση και σύνδεση των περιφερειακών συσκευών.