Batman: Arkham Knight, ερχεται εντός του έτους και θα σαρώσει!

Δημοσιεύθηκε σε Games, News - από foivos την Πέμπτη, Μαΐου 22nd, 2014 με 0 σχόλια

Πριν λίγους μήνες, η εταιρεία Rocksteady είχε δημοσιεύσει μέσα από το επίσημο blog του PlayStation αρκετές πληροφορίες σχετικά με το νέο παιχνίδι της σειράς Batman: Arkham Knight . Τότε είχε αναρτήσει το παρακάτω video με συνέντευξη ενός από τους δημιουργούς του τον Dax Ginn και στην παρουσίαση έδινε λεπτομέρειες για το νέο επεισόδιο. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον ανασχεδιασμό του Batmobile και στον τρόπο που θα κινείται στην πόλη ώστε να αποδοθεί όσο το δυνατόν καλύτερα η οδηγική εμπειρία του! Απολαύστε το video παρακάτω.

Εχτές όμως έκανε την εμφάνισή του ένα ακόμα video μέσα από το οποίο μας δίνεται η δυνατότητα να δούμε σκηνές από το gameplay του νέου παιχνιδιού καθώς και στιγμιότυπα από μάχες με τους «κακούς» του Batman: Arkham Knight.

Το νέο Batman της σειράς Arkham αναμένεται εντός του έτους και όπως φαίνεται από το σχετικό video παραπάνω θα κυκλοφορήσει σε PC, και στις κονσόλες PS4 και XBOX One. Οι λάτρεις του είδους δεν έχουν παρά να περιμένουν για την επίσημη κυκλοφορία ενός ακόμα τίτλου του «σκοτεινού ιππότη» ο οποίος μάλλον επιφυλάσσετε να είναι καθηλωτικός.