Απο Ιούνιο η κυκλοφορία του iPhone 6.

Δημοσιεύθηκε σε Mobiles - από foivos την Δευτέρα, Μαΐου 12th, 2014 με 0 σχόλια

Το νέο iPhone 6 όπως λένε οι φήμες θα παρουσιάσει η Apple μέσα στον Ιούνιο στο Worldwide Developers Conference, χρονολογικά σχεδόν ένα χρόνο μετά το τελευταίο της iPhone 5s.

Οι διαρροές που κυκλοφορούν μέχρι τώρα, μας έχουν δώσει αρκετές πληροφορίες σχετικά  με τη συσκευή. Όπως ακούγεται το νέο Smartphone της Apple θα έχει χωρητικότητα τα 128 GB, θα ενσωματώνει τεχνολογία επικοινωνίας κοντινού πεδίου για πληρωμές από το κινητό τηλέφωνο και την επικοινωνία με άλλες συσκευές.

Η Apple όπως όλα δείχνουν από τις διαρροές, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε πρώτη φάση ένα μοντέλο με οθόνη 4.7 ιντσών και αργότερα να κυκλοφορήσει ακόμα ένα με οθόνη  5.7 ιντσών με υψηλότερη ανάλυση από το πρώτο και οθόνη από κατασκευασμένη από ζαφείρι. Το  υλικό αυτό θα την κάνει άθραυστη.  Βέβαια παρ” όλο που το  χαρακτηριστικό αυτό είχε χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία στο κεντρικό πλήκτρο της συσκευής και της κάμερας του iPhone 5S και πρόσφατα η εταιρεία επένδυσε 578.000.000 δολάρια για τη βελτιστοποίηση της, υπογράφοντας συμβόλαιο με την εταιρεία GT Advanced, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως είναι αδύνατο να εφαρμοστεί το χαρακτηριστικό αυτό πριν από το 2015.

Τέλος ακούγεται πως η Apple δεν θα ρίξει τις τιμές στην νέα συσκευή αλλά θα ακολουθήσει την ίδια τιμολογιακή πολιτική και στο νέο iPhone. Το iPhone 6 θα έχει εγκατεστημένο το iOS 8.