Αντικαταστάτη των Nexus ετοιμάζει η Google.

Δημοσιεύθηκε σε Google - Android, Mobiles - από foivos την Παρασκευή, Μαΐου 2nd, 2014 με 0 σχόλια

Η Google φαίνεται έτοιμη να σταματήσει τη σειρά έξυπνων συσκευών Nexus και να την αντικαταστήσει με μία νέα υψηλότερης ποιότητας και απόδοσης με την ονομασία Android Silver.

Η κίνηση αυτή γίνεται με σκοπό η Google να μπορέσει να κοντράρει τις συσκευές της Apple και της Samsung, με ακριβότερα μοντέλα και ποιοτικότερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ακόμα οι πληροφορίες λένε ότι ενδεχομένως η Google να δημιουργήσει καταστήματα αντίστοιχα των Apple Stores, τα οποία εκτός από την πώληση των συσκευών θα παρέχουν και τεχνική υποστήριξη προς ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Συνεργάτες στο νέο αυτό εγχείρημα η Google φαίνεται να έχει την LG η οποία είχε κατασκευάσει και το Nexus 5, την  Motorola, την T-Mobile, την Softbank και την Sprint, όμως αυτή τη φορά ο έλεγχος της Google θα είναι ακόμα μεγαλύτερος, με περιορισμούς στον αριθμό των προεγκατεστημένων εφαρμογών που ενσωματώνουν οι ίδιες οι εταιρείες και επιβολή υψηλών specs όπως η αδιάβροχη κατασκευή.

Με βάση τα όσα ακούγονται, η τιμή της νέας σειράς Android Silver πιθανόν να είναι  υψηλότερη σε σχέση με τις σημερινές Google συσκευές.