Η Fujitsu υπόσχεται 10 φορές ταχύτερη μετάδοση δεδομένων σε ένα δίκτυο!

Δημοσιεύθηκε σε News - από foivos την Παρασκευή, Απριλίου 11th, 2014 με 0 σχόλια

Η Fujitsu Ιαπωνίας, ανακοίνωσε πως ότι ανέπτυξε μία νέα τεχνολογία που κάνει εφικτή την βελτίωση της ταχύτητας μεταφοράς δεδομένων σε ένα δίκτυο έως και 10 φορές! Η τεχνολογία αυτή κατορθώνει το στόχο της χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές που αποβάλουν τις περιττές πληροφορίες και συμπιέζουν τα δεδομένα ώστε να μειωθεί το μέγεθός της πληροφορίας. Έτσι κατορθώνει να πετύχει ταχύτερη μετάδοσή των δεδομένων στον προορισμό τους.

Στην πραξη αυτό που γίνεται είναι να δίνεται προτεραιότητα σε δεδομένα που εμφανίζονται συχνότερα σε ένα δίκτυο ενώ γίνεται και αναζήτηση σε δεδομένα που επαναλαμβάνονται με στόχο την γρηγορότερη συμπίεση των μεταφερόμενων αρχείων με αποτέλεσμα αφενός να μεταφέρεται μειωμένο μέγεθος δεδομένων και αφετέρου να αποτρέπεται η εμφάνιση διπλότυπων αρχείων σε ποσοστό που φτάνει έως και το 80%.

Όπως ανακοινώσε η εταιρεία, η νέα τεχνολογία θα είναι διαθέσιμη για εμπορική χρήση μέσα στο έτος ενώ αναμένουμε περισσότερα νέα σχετικά με αυτήν από τις 15 Μαΐου και μετά στο σχετικό forum της Fujitsu. Δείτε παρακάτω το διάγραμμα που ανέπτυξε η εταιρεία για την πρώτη παρουσίαση.