Ένας 5χρονος ανακαλύπτει κενό ασφαλείας στο Xbox One!

Δημοσιεύθηκε σε Games - από foivos την Τετάρτη, Απριλίου 9th, 2014 με 0 σχόλια

Είναι αστείο όμως είναι πραγματικότητα! Ο 5χρονος Kristoffer Wilhelm von Hassel ο οποίος ζει στο San Diego θέλησε να παίξει με το Xbox One του όμως βαρέθηκε τα παιχνίδια που είχε στον λογαριασμό του στο Xbox Live και έτσι θέλησε να μπει με το profile του πατέρα του και να παίξει κρυφά μερικά απαγορευμένα για την ηλικία του παιχνίδια «..a.k.a.: 18+..».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μικρός στο δίκτυο του ABC 10, κατόρθωσε να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό του πατέρα του μέσω ενός κενού ασφαλείας που ανακάλυψε στο σύστημα της συσκευής.

Σε πρώτη φάση, έβαλε λάθος password. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το πλήκτρο του κενού (space) για μερικές φορές και μετά τη δοκιμή ως δια μαγείας μπήκε στον λογαριασμό του πατέρα του.

Ο πατέρας του, μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, δήλωσε το πρόβλημα στη Microsoft. Η εταιρία με την σειρά της, διόρθωσε το πρόβλημα και σε πρώτη φάση πρόσθεσε το μικρό πειραχτήρι ως επίσημο Security Researcher στην λίστα της όπως μπορείτε να δείτε και εδώ! Τέλος ο μπόμπιρας πήρε σαν δώρο 4 Free Games, 50$ και ένα χρόνο XBOX Live συνδρομή δωρεάν!