Tελικα η Amazon ετοιμαζει smartphone;

Δημοσιεύθηκε σε Mobiles, News - από foivos την Τετάρτη, Μαρτίου 26th, 2014 με 0 σχόλια

Τα τελευταία χρόνια πολλοί περιμένουν ένα smartphone που είχε ανακοινώσει ότι θα δημιουργήσει η Amazon. Το συγκεκριμένο θέμα γίνεται πάλι ενεργό, με αφορμή τις δηλώσεις του Ming-Chi Kuo που είναι αναλυτής της KGI Securities, και μάλιστα πρόκειται για ένα ιδιαίτερα έγκυρο πρόσωπο όσο αφορά τις αποκαλύψεις που αφορούσαν μέχρι σήμερα την Apple. Ο κύριος Ming-Chi Kuo ισχυρίζεται ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος το περιβόητο smartphone που όλοι περίμεναν!

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα, υπάρχει πρόβλεψη ότι η Amazon θα κυκλοφορήσει το δικό της smartphone μέσα στο επόμενο εξάμηνο και θα ακολουθήσει την ίδια φιλοσοφία με τα tablets και τα ebook readers της σε ότι αφορά το hardware. Η αλυσίδα παραγωγής θα ξεκινήσει τη συλλογή των υλικών μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2014 για την παραγωγή 600 χιλιάδων περίπου συσκευών.

Όπως ανέφερε επίσης, πιστεύει ότι το συγκεκριμένο smartphone θα διαθέτει 6 κάμερες. Οι δύο θα είναι οι κλασικές εμπρός και πίσω ενώ οι υπόλοιπες θα ασχολούνται με την αναγνώριση χειρονομιών που θα διαθέτει η συσκευή. Το χαρακτηριστικό αυτό θα είναι και το μεγάλο ατού της συσκευής που θα την διαφοροποιεί από τους ανταγωνιστές της. Όσο  αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, ο Ming-Chi Kuo πιστεύει ότι θα διαθέτει οθόνη 4.7 ιντσών, επεξεργαστή QuadCore από την Qualcomm και συγκεκριμένα τον «φρέσκο» Snapdragon801, και κάμερα 13MP με αισθητήρα από την Sony. Η  δε μπαταρία της συσκευής υπολογίζει να είναι στα 2400mAh. Το υλικό κατασκευής που θα είναι κατασκευασμένη η συσκευή, πιθανολογείτε ότι θα είναι πλαστικό.