Samsung Galaxy S5, πρόβληματα στην παραγωγη με το Fringerprint Scanner.

Δημοσιεύθηκε σε Google - Android, Mobiles - από foivos την Πέμπτη, Μαρτίου 6th, 2014 με 0 σχόλια

Ένα από τα μεγαλύτερα ατού της Samsung για τα νέα μοντέλα της, είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, τον οποίο η εταιρεία ήταν έτοιμη να εγκαινιάσει με το Galaxy Note 3. Φαίνεται όμως πως δημιουργούνται κάποια προβλήματα με την λειτουργία του αισθητήρα.

Η κορεάτικη εταιρεία που είχε αναλάβει να της παράσχει τους αισθητήρες δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, αναγκάζοντας έτσι την Samsung να κατασκευάσει μόνη της το fringerprint scanner που παρουσιάστηκε πρόσφατα με το Galaxy S5.

Οι φήμες που κυκλοφορούν όμως λένε ότι ακόμα κι έτσι, υπάρχει πρόβλημα στην παραγωγή τους. Η Samsung είτε δεν έχει αρκετό χρόνο ώστε να ετοιμάσει τον όγκο αισθητήρων που απαιτείται για τις συσκευές, είτε οι αισθητήρες που παράγει παρουσιάζουν σφάλματα. Εξ αιτίας αυτού η εταιρεία προχώρησε σε συνεργασία με την μεγαλύτερη κατασκευάστρια οπτικών track pads στον κόσμο την Crucialtec, η οποία εγγυάται ότι είχε υποσχεθεί η Samsung. Ότι δηλαδή το Galaxy S5 θα κλειδώνει με το δαχτυλικό αποτύπωμα του χρήστη.

Αυτό που περιμένουμε πλέον να δούμε είναι αν η παραγωγή των αισθητήρων θα γίνει εγκαίρως ώστε να μπορέσει η Samsung να είναι συνεπής στο ραντεβού της ημερομηνίας κυκλοφορίας του, που είχε ανακοινωθεί για τις 11 Απριλίου.