Παρακολουθήστε οποιοδήποτε κινητό επιθυμείτε!!!

Δημοσιεύθηκε σε Mobiles - από foivos την Παρασκευή, Μαρτίου 21st, 2014 με 0 σχόλια

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η παρουσία της εφαρμογής StealthGenie, την οποία μπορεί να προμηθευτεί οποιοσδήποτε θελήσει μέσα από την ιστοσελίδα της!

Η εν λόγω εφαρμογή, επιτρέπει την παρακολούθηση από απόσταση οποιουδήποτε smartphone θελήσουμε. Φυσικά για να αποκτήσουμε πρόσβαση στη συσκευή, θα πρέπει πρώτα να εγκαταστήσουμε στο smartphone του στόχου το ανάλογο software ώστε να αποκτήσουμε πρόσβαση, και το οποίο φυσικά μετά την εγκατάσταση δεν είναι ανιχνεύσιμο.

Η εφαρμογή μπορεί να συλλέγει αναλυτικά δεδομένα σχετικά με κλήσεις, μηνύματα και γενικά όλες τις δραστηριότητες της συσκευής, τα οποία στη συνέχεια είναι προσβάσιμα  σε πραγματικό χρόνο σε ένα ασφαλή λογαριασμό χωρίς την γνώση του κατόχου του. Η συγκεκριμένη υπηρεσία φυσικά με βάση τους όρους της εταιρείας, προορίζεται μόνο για νόμιμη χρήση όπως είναι η παρακολούθηση ανήλικων παιδιών ή εταιρικών τηλεφώνων, ωστόσο ο μεγάλος όγκος εγγεγραμμένων (πάνω από 100.000 χρήστες) δείχνει πως πολύ πιθανόν οι περισσότεροι από αυτούς, την χρησιμοποιούν καταχρηστικά παρακολουθώντας άτομα για προσωπικό συμφέρον και εν αγνεία των ατόμων που φέρουν τις παγιδευμένες συσκευές. Έτσι τίθεται ζήτημα με το θέμα της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων.

http://vimeo.com/54919371