Η Sony παρουσίασε το νέο Xperia Z2.

Δημοσιεύθηκε σε Google - Android - από foivos την Τρίτη, Μαρτίου 4th, 2014 με 0 σχόλια

Το νέο της smartphone παρουσίασε η Sony. Είναι αδιάβροχο και διαθέτει φωτογραφική μηχανή που όμοια τους δεν έχουμε συναντήσει στην αγορά των smartphones μέχρι σήμερα. Το όνομα αυτού Sony Xperia Z2, και είναι το καλύτερο αδιάβροχο smartphone που έχει δημιουργήσει η εταιρεία.
Θα διαθέτει κάμερα 20.7 MPixels με δυνατότητα λήψης βίντεο , οθόνη 5,2 ιτσών τεχνολογίας TRILUMINOS Display for mobile με Live Colour LED, τεχνολογία ψηφιακής εξουδετέρωσης θορύβου, την καλύτερη που υπάρχει σε smartphone καθώς και τον καθιερωμένο σχεδιασμό OmniBalance. Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο παρουσίασης.

Ως προς τη βιντεοκάμερα πέρα της ανάλυσης 4K θα υποστηρίζει και σταθεροποίηση εικόνας SteadyShot τεχνολογία που εξασφαλίζει σταθερή λήψη ακόμα και όταν ο χρήστης βρίσκεται σε κίνηση.  Ο  επεξεργαστής της συσκεευής θα είναι ο νέος Snapdragon 801 χρονισμένος στα 2.3GHz, θα έχει 3GB RAM και χωρητικότητα 16GΒ με δυνατότητα επέκτασης με microSD κάρτα. Το Xperia Z2 αναμένεται να κυκλοφορήσει παγκοσμίως μέσα στο Μάρτιο 2014 ενώ στην Ελληνική αγορά το περιμένουμε τον Απρίλιο.