Anywhere, anytime, any device… Επιβεβαίωση μιας προφητείας η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων;

Δημοσιεύθηκε σε Cloud, Internet, Networks - από admin την Σάββατο, Μαρτίου 29th, 2014 με 0 σχόλια

anyware_Any_time_where_device_vision

google_blog«Σερφάροντας» σήμερα στο Διαδίκτυο έπεσα πάνω στο Official Enterprise Blog της Google.

Στην κορυφή της σελίδας το κεντρικό Slogan γράφει «Work anywhere, anytime on any device using Google’s enterprise solutions.» !!! Αnywhere, anytime on any device… αυτό που εδώ στην Anyware πριν 12 χρόνια όταν το λέγαμε σε πελάτες και συνεργάτες χαμογελούσαν και μας έλεγαν ρομαντικούς.

Έγινε λοιπόν η «προφητεία» μας πραγματικότητα;  Χα χα! : -)  Μάλλον ήταν η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων για όσους μπορούσαν τότε να δουν τι έρχεται. Εμείς τότε το λέγαμε thin client computing ή Server based computing, σήμερα έγινε γνωστό και επικράτησε ως Cloud Computing!

anyware_Any_time_where_device

Η πρώτη επαφή μου με το Virtualization γενικότερα έγινε όταν ακόμη ήμουν στο IT department της HP, όταν γνώρισα μέσα από ένα Project  το τότε Citrix Metaframe. Από τότε όλες μας οι υπηρεσίες βασίζονται στη φιλοσοφία και το όραμα με το οποίο ξεκινήσαμε πριν αρκετά χρόνια : from Anywhere, at Any time, with Any Device.

Αρκετοί, αν και διστακτικοί στην αρχή, μας πίστεψαν και μας εμπιστεύτηκαν. Ανάμεσα τους τόσο οργανισμοί του Δημόσιου τομέα (σύστημα διαχείρισης έργων Γ” ΚΠΣ για λογαριασμό του τότε ΥΠ.ΑΝ.) όσο και μικρότερες ή μεγαλύτερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς (Εισαγωγικές, Τεχνικές, Ναυτιλιακές κ.α.)

no-pc

Σήμερα είμαστε πλέον σε θέση να προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις και προτείνουμε να πετάξετε τα PCs. Δεν τα χρειάζεστε πια! Ξεχάστε για πάντα αναβαθμίσεις, κολλήματα, ιούς και άλλα παρόμοια και εργαστείτε από οπουδήποτε με οποιαδήποτε συσκευή.

Θα γελάστε και εσείς και θα μας πείτε ρομαντικούς όπως μας είπαν τότε ή όχι;

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις προτεινόμενες λύσεις καλέστε μας στο 210 6179879 ή στείλτε μας ένα μήνυμα στο [email protected]