Xbox One: Κάντε απόσυρση για..100$ στο PS3 σας και αποκτήστε το με 399$.

Δημοσιεύθηκε σε Games, News - από foivos την Δευτέρα, Φεβρουαρίου 3rd, 2014 με 0 σχόλια

Με σκοπό να προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές να αγοράσουν το νέο XBOX One η εταιρεία Microsoft προχώρησε σε μια αρκετά προκλητική, ανταγωνιστική και επιθετική καμπάνια στις Η.Π.Α.! Όποιος λοιπόν αποφασίσει να αποχωριστεί το παλιό του PS3, στα συνεργαζόμενα καταστήματα της Microsoft (Microsoft Stores) που βρίσκονται στις Η.Π.Α., κερδίζει έκπτωση 100$ για την αγορά ενός ολοκαίνουργιου Xbox One.

Με αυτόν τον τρόπο, η οικονομική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο κονσόλες είναι μηδενική αφού και το XBOX One πρακτικά πλέον θα στοιχίζει και αυτό 399$ μετά την έκπτωση, όσο είναι δηλαδή και η κανονική τιμή του PS4. Όσοι από τους χρήστες ενημερώθηκαν για την καμπάνια ανταποκρίθηκαν άμεσα και «κοροϊδεύοντας» την Microsoft κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο το παρακάτω banner:

Φυσικά, όλοι γνωρίζουν πως το θρυλικό PS3 έχει ακόμα αρκετή ζωή!!! Δεν αξίζει λοιπόν κάποιος να το σκοτώσει μόνο για 100$ και μόνο για να αποκτήσει ένα νέο XBOX One που του κοστίσει και επιπλέον 399$! Απο εκεί και πέρα βέβαια είναι και προσωπική επιλογή του καθενός. Εμείς την δική μας γνώμη, σας την είπαμε!