Super Retro Trio, παίξτε παλιά παιχνίδια SEGA και Nintendo!

Δημοσιεύθηκε σε Games, News - από foivos την Πέμπτη, Φεβρουαρίου 6th, 2014 με 0 σχόλια

Η εταιρεία Retro-bit δημιούργησε ένα νέο σύστημα με το όνομα Super Retro Trio! Η παιχνιδοκονσόλα περιλαμβάνει υποδοχές κασετών για κάθε μία από τις παλιές παραδοσιακές παιχνιδομηχανές της Nintendo και της SEGA όπως είναι οι Mega Drive, NES και SNES. Για την συσκευή θα υπάρχει επίσης ένας προαιρετικός αντάπτορας με τον οποίο θα μπορεί ο χρήστης να παίξει ακόμα και τα παιχνίδια του Game Boy Advance.


Το Super Retro Trio πρωτοεμφανίστηκε πέρυσι και αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορίσει μέσα στο καλοκαίρι του 2013. Όμως η εταιρία διανομής INNEX όπως ανακοίνωσε εχτές, διαπόστωσε κάποια προβλήματα στην χαρτογράφηση των θυρών στα πρώτα δείγματα της κονσόλας, τα οποία καθυστέρησαν την παραγωγή της. Έτσι η κυκλοφορία της επαναπρογραμματίζετε  για φέτος εντός του έτους! Με συνέχεια δηλώσεων του Titi Ngoy που είναι και ο πρόεδρος της INNEX είπε πως η εταιρεία υποστηρίζει όσο το δυνατόν καλύτερα τα προϊόντα της. Η Retro-bit είναι μία από τις σημαντικότερες μάρκες που υποστηρίζει η εταιρεία και διανέμει τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο. Αυτή η συνεργασία θα διασφαλίσει την επιτυχή κυκλοφορία της νέας κονσόλας .

Όπως έγινε γωστό, η Super Retro Trio θα κοστίζει 69,99$ (περίπου δηλαδή 53€) ενώ το κόστος του επιπλέον αντάπτορα θα είναι στα 44,99$ (περίπου 32€). Όσο αφορά την κυκλοφορία, αναμένουμε να την δούμε περίπου στα τέλη του Μάρτη με αρχές Απριλίου! Σίγουρα είναι μια συσκευή που θα λατρέψουν οι συλέκτες των κλασικών παλιών Retro παιχνιδομηχανών!