Samsung Galaxy S4, είναι κοντά η αναβάθμιση για το KitKat;

Δημοσιεύθηκε σε Google - Android, News - από foivos την Δευτέρα, Φεβρουαρίου 10th, 2014 με 0 σχόλια

Με την δημοσίευση ενός χρονοδιαγράμματος από τον Καναδό πάροχο «Rogers» έγινε η αρχή για την ανακοίνωση των αναβαθμίσεων των Samsung Galaxy S4 και Galaxy Note 3 σε Android 4.4 KitKat. Η ανάρτηση στο σημείο «Release Date»  του χρονοδιαγράμματος, αναφέρει την έκφραση «Coming Soon» για την αναβάθμιση και αυτό σημαίνει πως η ημερομηνία είναι πολύ κοντά πιθανόν και για τις υπόλοιπες συσκευές εκτός εταιρείας (unbranded)!

Στη λίστα, εκτός από το Galaxy S4 υπάρχει και η ενημέρωση για την αναβάθμιση του HTC One Mini το οποίο θα αναβαθμιστεί και αυτό σε Android 4.4 προς τα τέλη Φεβρουαρίου όπως αναφέρει. Εκτός από τις δύο συσκευές της Samsung και το HTC One Mini, υπάρχει ενημέρωση για επερχόμενη αναβάθμιση και για δύο ακόμα Windows Phone συσκευές, το Nokia Lumia 920 αλλά και το Samsung AtivS. Τα δύο αυτά Windows Phone όπως μπορείτε να δείτε περιμένουν και αυτά τη δική τους αναβάθμιση πολύ σύντομα!

Τέτοιες ανακοινώσεις είναι αρκετά σημαντικές όταν οι εταιρείες των unbranded συσκευών δεν δηλώνουν επίσημα τις ημερομηνίες αναβάθμισης των συσκευών τους. Έτσι με βάση τις αναρτήσεις των παρόχων για τις δικές τους συσκευές (branded) μπορούμε περίπου να υπολογίσουμε το χρονοδιάγραμμα και για τις «ελεύθερες» δικές μας.