Ο Satya Nadella είναι πλέον ο νέος CEO της Microsoft.

Δημοσιεύθηκε σε News - από foivos την Τετάρτη, Φεβρουαρίου 5th, 2014 με 0 σχόλια

Νέες αλλαγές έρχονται στην Microsoft οι οποίες προετοιμάζονταν εδώ και μήνες. Έτσι η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα ότι ο Satya Nadella είναι αυτός που θα διαδεχθεί τελικά τον Steve Ballmer στο τιμόνι της εταιρείας ο οποίος όπως γνωρίζαμε από πέρυσι, θα αποσυρόταν!
Επίσης το πρώην μεγάλο αφεντικό και ιδρυτής της Microsoft, ο Bill Gates έρχεται ξανά αλλά σε ρόλο συμβούλου στη εταιρεία αυτή τη φορά. Πρόεδρος της Microsoft στην θέση του Gates θα είναι ο John Thompson. Ο Ρόλος του Gates είναι να αναλάβει αυτή τη φορά το συμβούλιο της εταιρείας ως ιδρυτής και σύμβουλος τεχνολογίας της Microsoft και να υποστηρίξει τον νέο CEO Satya Nadella στην τεχνολογική και προϊοντική διαμόρφωση και  της Microsoft.

Απολαύστε την πρώτη του επίσημη συνέντευξη:

Ανάμεσα στους περίπου 100 υποψηφίους της εταιρείας έγινε η επιλογή για τον John Thompson ως τον πιο κατάλληλο για να διατελέσει νέος πρόεδρος της εταιρίας και ανεξάρτητος διευθυντής του διοικητικού συμβούλιου για την Microsoft. Μένει τώρα να δούμε την πορεία που θα ακολουθήσει η εταιρεία, στην προσπάθεια της να σκαρφαλώσει και πάλι στην κορυφή μετά την δυσαρέσκεια που επέφερε στους καταναλωτές το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 8 την προηγούμενη χρονιά.