LG G Pro 2, έρχεται στις 13/02!

Δημοσιεύθηκε σε Google - Android, Mobiles, News - από foivos την Τρίτη, Φεβρουαρίου 11th, 2014 με 0 σχόλια

Σε συνέχεια των επίσημων ανακοινώσεων της LG σχετικά με το πολυαναμενόμενο LG G Pro 2, διέρρευσε και ένα Antutu benchmark  test που ουσιαστικά επιβεβαιώνει πολλά από τα νέα χαρακτηριστικά της συσκευής. Πάρτε μια γεύση στο παρακάτω screenshot.

Όπως έγινε γνωστό, η LG σκοπεύει να κάνει τα επίσημα αποκαλυπτήρια της συσκευής στην Κορέα στις 13/02/2014 και την επίσημη πρώτη παρουσίαση για το κοινό στην έκθεση MWC 2014 (Mobile Word Congres) στην Barcelona που θα λάβει μέρος στις 24 – 27 Φεβρουαρίου.

Το  LG G Pro 2 όπως φαίνεται από το screenshot του benchmark θα φοράει τον Quad Core επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 800 στα 2.26GHz ο οποίος του αποδίδει την «υπέρτατη» δύναμη για τα σημερινά δεδομένα, μνήμη RAM στα 3GB, ενώ εξοπλίζεται ακόμα με αποθηκευτικό χώρο 32GB. Η οθόνη είναι στις 5,9′ ίντσες Full HD ενώ έχει βασική κάμερα 13MP με νέο οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S. Plus) και δυνατότητα λήψης video στα 4K! Η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 2.1MP. Το λειτουργικό της συσκευής δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την τελευταία έκδοση για το Android, η 4.4 KitKat!