iPhone 6, οι πρώτες φήμες διέρρευσαν και αφορούν την κάμερα.

Δημοσιεύθηκε σε News - από foivos την Τρίτη, Φεβρουαρίου 11th, 2014 με 0 σχόλια

Δεν έχει πολύ καιρό η κυκλοφορία στις αγορές των iPhone 5S και iPhone 5C. Με τα πράγματα στην τεχνολογία να τρέχουν, ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαρροές για το επερχόμενο iPhone 6 της Apple. Οι διαρροές προέρχονται από πηγές που έχουν σχέση με προμηθευτές της Apple.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα ακούγονται αυτόν το καιρό, το επόμενο iPhone, θα διαθέτει κάμερα με minimum  τα 10MP και μάλιστα με αρκετά μεγάλο διάφραγμα και με ειδικές ρυθμίσεις. Στόχος είναι, η βελτίωση των φωτογραφιών αλλά και η δυνατότητα οι φωτογραφίες, να βγαίνουν όσο το δυνατό λιγότερο κουνημένες ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό . Επίσης υπάρχει η φήμη πως ο φακός της κάμερας,  θα είναι μεταβλητός και οι χρήστες θα μπορούν να τον αλλάζουν ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας  φακούς κατασκευασμένους από ρητίνη (resin lenses)!

Μέχρι στιγμής, όλα αυτά δεν είναι παρά φήμες που έρχονται σιγά σιγά στο φώς και όπως ξέρουμε από προηγούμενα νέα μοντέλα, οι φήμες τις περισσότερες φορές κρύβουν αρκετές αλήθειες όπως ήταν και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων για το iPhone 5S. Θα πάρει λίγο καιρό μέχρι να μάθουμε τα πραγματικά χαρακτηριστικά αλλά κάθε τόσο θα σας ενημερώνουμε για ότι νεότερο.