HTC Desire 8 διαρροές από το νέο mid-range της εταιρείας.

Δημοσιεύθηκε σε Google - Android, Mobiles - από foivos την Πέμπτη, Φεβρουαρίου 13th, 2014 με 0 σχόλια

Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για την έκθεση MWC 2014 όλο και περισσότερες διαρροές κυκλοφορούν από νέες συσκευές όπου οι περισσότερες έχουν προγραμματιστεί να παρουσιαστούν σε αυτήν. Μία ακόμα διαρροή αφορά το νέο HTC Desire 8 της γνωστής εταιρείας όπου αποκαλύπτονται κάποια χαρακτηριστικά του.

Σύμφωνα με τις πηγές της διαρροής, η νέα συσκευή θα διαθέτει οθόνη 5,5′ ιντσών χωρίς να έχει προς το παρόν προσδιοριστεί η ανάλυση της οθόνης. Θα διαθέτει κύρια κάμερα στα 13MPixels και δευτερεύουσα κάμερα στα 5MPixels. Επιπλέον θα υποστηρίζει Dual-SIM, ενώ η κατασκευή της συσκευής θα είναι μάλλον από πλαστικό.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε ανακοινωθεί ότι τα στελέχη της HTC προκειμένου να ανακάμψει η εταιρεία θα έδιναν βάρος στα οικονομικότερα μοντέλα της εταιρείας και όχι στα ακριβά High End μοντέλα όπως είχαμε συνηθήσει μέχρι σήμερα. Έτσι και η εν λόγω συσκευή ανήκει στα επίπεδα συσκευών Mid Range. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να δούμε την παρουσίαση της συσκευής στην πολυαναμενώμενη έκθεση στα τέλη του μήνα.