H Google αγοράζει την SlickLogin.

Δημοσιεύθηκε σε News - από foivos την Τετάρτη, Φεβρουαρίου 19th, 2014 με 0 σχόλια

Στην αγορά της ισραηλινής εταιρίας SlickLogin προχώρησε η Google με ανακοίνωσής της.  Η εταιρεία Slicklogin δίνει τη δυνατότητα σε ιστότοπους να επαληθεύουν την ταυτότητα των χρηστών χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα. Με αυτού του είδους τις τεχνολογίες μελλοντικά θα μπορεί να αντικατασταθεί η πρόσβαση σε υπηρεσίες που ως τώρα χρειάζονται κωδικοί πρόσβασης ή συσκευές token που διανέμονται από τις τράπεζες για διπλό έλεγχο τις ταυτότητας του χρήστη.

Ως εταιρία η SlickLogin ιδρύθηκε μόλις πριν από πέντε μήνες από τρία άτομα και κατάφερε να κεντρίσει αμέσως το ενδιαφέρον της Google η οποία χαρακτηριστικά ανέφερε «Υλοποιούνται κάποιες καταπληκτικές ιδέες που θα κάνουν το Διαδίκτυο ασφαλέστερο».

Στην αγορά της ισραηλινής εταιρίας startup SlickLogin προχώρησε η Google, βάση ανακοίνωσής της.

Η Slick login δίνει τη δυνατότητα σε ιστότοπους να επαληθεύουν την ταυτότητα των χρηστών χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα. Με αυτού του είδους τις τεχνολογίες μελλοντικά θα μπορεί να αντικατασταθεί η πρόσβαση σε υπηρεσίες που ως τώρα χρειάζονται κωδικοί πρόσβασης ή συσκευές token που διανέμονται από τις τράπεζες για διπλό έλεγχο τις ταυτότητας του χρήστη.

Ως εταιρία η Slick Login ιδρύθηκε μόλις πριν από πέντε μήνες από τρία άτομα και κατάφερε να κεντρίσει αμέσως το ενδιαφέρον της Google η οποία χαρακτηριστικά ανέφερε «Υλοποιούνται κάποιες καταπληκτικές ιδέες που θα κάνουν το Διαδίκτυο ασφαλέστερο».