Και η Razer στην CES2014 με το Nabu!

Δημοσιεύθηκε σε Gadgets, Hardware, News - από foivos την Πέμπτη, Ιανουαρίου 9th, 2014 με 0 σχόλια

Όλοι ξέρουμε την Razer, ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο του gaming! Η Razer λοιπόν έκανε φέτος την εμφάνισή της στην έκθεση CES2014 παρουσιάζοντας μία συσκευή -έξυπνο βραχιόλι με το όνομα «Razer Nabu». Το «Razer Nabu» είναι μια συσκευή αντίστοιχη με τα smartwatch η οποία δίνει την δυνατότητα τριών βασικών χαρακτηριστικών:

  • Να λαμβάνει ειδοποιήσεις από το κινητό σας.
  • Έχει εξελιγμένους αισθητήρες για καταγραφή δεδομένων και βιομετρικών πληροφοριών.
  • Υποστηρίζει άμεση σύνδεση και καταχώρηση επαφών μεταξύ ατόμων που το φορούν, ακόμα και με μια απλή «χειραψία».

Δείτε σχετικά στο παρακάτω video που ετοίμασε η εταιρεία για την προώθησή του:

Οι δύο οθόνες του Razer Nabu είναι OLED. Η μία βρίσκεται στην εξωτερική μεριά του βραχιολιού και η άλλη στην εσωτερική του. Το Nabu μόλις συνδεθεί με το smartphone μπορεί να σας προσφέρει ειδοποιήσεις για πληθώρα πληροφοριών όπως είναι οι εισερχόμενες κλήσεις σας, τα μηνύματα και τα e-mail σας, ενημερώσεις για βιομετρικά δεδομένα όπως προείπαμε εφόσον αθλείστε, καθώς η συσκευή ενσωματώνει αισθητήρες που μπορούν να καταγράψουν τα βήματα που έχετε κάνει, την απόσταση που έχετε διανύσει, τον αριθμό των σκαλιών που έχετε ανέβει, την ποιότητα του ύπνου που κάνετε πάντα σε συνδυασμό με την αντίστοιχη εφαρμογή!

Τα δεδομένα και οι δυνατότητες του Nabu θα γίνουν διαθέσιμα σύντομα σε μια ανοιχτή πλατφόρμα ώστε να μπορέσουν προγραμματιστές να δημιουργήσουν δικές τους εφαρμογές για τους χρήστες. To Razer Nabu αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αγορές μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2014.