Διαγωνισμός με δώρο ένα ταξίδι στη Νότια Κορέα και πολλά άλλα δώρα από την LG, συνολικής αξίας 11.600 ευρώ!

Δημοσιεύθηκε σε Διαγωνισμοί - από foivos την Δευτέρα, Ιανουαρίου 13th, 2014 με 0 σχόλια

Πάρε κι εσύ τώρα μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό και κέρδισε ένα ταξίδι στη Νότια Κορέα και πολλά άλλα δώρα από την LG, συνολικής αξίας 11.600 ευρώ!

Πρώτος Μεγάλος Νικητής:

Ταξίδι στη Ν. Κορέα, Σεούλ, πέντε (5) διανυκτερεύσεων, για όλα τα μέλη της νικήτριας ομάδας και για έναν (1) ενήλικο συνοδό της ομάδας, τον οποίο θα επιλέξουν από κοινού τα μέλη της. Το δώρο περιλαμβάνει εκτός της διαμονής, τα αεροπορικά εισιτήρια και τα γεύματα.

Δεύτερος Μεγάλος Νικητής:

Δωροεπιταγή της εταιρίας LG συνολικής αξίας 5.000€ για την αγορά προϊόντων της, την οποία η LG θα διαθέσει αποκλειστικά σε κοινωνικό σκοπό της επιλογής της νικήτριας ομάδας π.χ στο σχολείο τους ή σε κάποιο κοινωφελή οργανισμό της περιοχής τους.

Τρίτος Μεγάλος Νικητής:

Δωροεπιταγή της εταιρίας LG συνολικής αξίας 3.000€ για την αγορά προϊόντων της, την οποία η LG θα διαθέσει αποκλειστικά σε κοινωνικό σκοπό της επιλογής της νικήτριας ομάδας π.χ στο σχολείο τους ή σε κάποιο κοινωφελή οργανισμό της περιοχής τους.

Νικητές Α’, Β’ και Γ’ Φάσης:

Προϊόντα της εταιρίας LG αξίας 300€ για κάθε μέλος των νικητριών ομάδων της των Α’, Β’ και Γ’ φάσης του Διαγωνισμού (σύνολο 12 ομάδες).

Πατήστε εδώ για να δείτε τον διαγωνισμό >>