The Lord Of The «Smarty Ring»! To δαχτυλίδι που σε βοηθά στη διαχείριση του smartphone.

Δημοσιεύθηκε σε Android, Apple - iOS, Google - Android, Mobiles - από foivos την Πέμπτη, Δεκεμβρίου 12th, 2013 με 0 σχόλια

Όσοι μέχρι σήμερα έχετε εντυπωσιαστεί από την νέα τεχνολογία των Smartwatch, ετοιμαστείτε να πάτε λίγο παραπέρα, ..όσο αφορά το μέγεθος! Το «Smarty Ring», είναι εδώ! Το «έξυπνο» δαχτυλίδι μάς επιτρέπει να λαμβάνουμε ειδοποιήσεις από το smartphone χωρίς να κουνήσουμε καν το δάχτυλό μας! Πάρτε μια γεύση απο το video που ακολουθεί!

Το «Smarty Ring» είναι όπως λέει και το όνομά του, ένα έξυπνο δαχτυλίδι, που συνδέεται εύκολα σε συσκευές iOS ή Android μέσω της σύνδεσης Bluetooth. Έτσι εμφανίζει ειδοποιήσεις για τις κλήσεις, τα μηνύματα, τα e-mail σας καθώς επίσης νεότερα σχετικά με τη ροή στα κοινωνικά σας δίκτυα όπως το Facebook, το Twitter κλπ.

Κατασκευαστικά το «Smarty Ring» είναι φτιαγμένο από χοντρό ανοξείδωτο ατσάλι και είναι αδιάβροχο. Εξοπλίζεται με κουμπιά στην εξωτερική πλευρά του που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την διαχείρηση των κλήσεων, τον έλεγχο αναπαραγωγής της μουσικής σας όπως επίσης για τη λήψη φωτογραφιών από την κάμερα του smartphone που έχετε συνδέσει.

Η φόρτιση της συσκευής επιτυγχάνετε ασύρματα με τη βοήθεια της ειδικής βάσης έρχεται μαζί με τη συσκευή και η οποία δίνει τη δυνατότητα φόρτισης και για ένα smartphone

Η επίσημη κυκλοφορία του «Smarty Ring» αναμένεται κατά τον Απρίλιο στα 175$ δολάρια.