Σταματάει η παραγωγη του iPhone 5C!

Δημοσιεύθηκε σε Apple - iOS, Mobiles - από foivos την Πέμπτη, Δεκεμβρίου 5th, 2013 με 0 σχόλια


Το εργοστάσιο της Foxconn στη Zhengzhou της Ταιβάν αποφάσισε ότι δε θα συνεχίσει την παραγωγή του iPhone 5c. Δυστυχώς η συσκευή από ότι φαίνεται δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενε η εταιρεία από το κοινό και έτσι λόγω των χαμηλών πωλήσεων αλλά και τα ελαττώματα των συσκευών που παρουσιάστηκαν κατά την παραγωγή, αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η παραγωγή της. Σε τοπικά δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν, η οικονομική κατά τα άλλα συσκευή με τα όμορφα χρώματα, δεν έδωσε τις καλύτερες εντυπώσεις στους καταναλωτές! Σαν αποτέλεσμα αρχικά ήταν να μειωθεί η παραγωγή της μέχρι που το εργοστάσιο αποφάσισε να μη συνεχίσει την κατασκευή του.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η προώθηση του iPhone 5c, στόχευε σε ένα ευρύτερο κοινό λόγω της μειωμένης τιμής που θα είχε σε σχέση με το κορυφαίο iPhone 5S! δυστυχώς όμως οι στόχοι έπεσαν στο κενό.

Το παράδοξο είναι ότι παρά το υψηλό κόστος, οι πωλήσεις του iPhone 5S μόνο στην Κίνα έφτασαν το 78,6%, ενώ οι πωλήσεις του iPhone 5c άγγιξαν με δυσκολία το 21%. Η Apple από την μεριά της, σε όλα αυτά τα δημοσιεύματα δεν θέλησε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση.