Σημαντικές ενημερώσεις ασφαλείας αναμένονται την Τρίτη από την Microsoft!

Δημοσιεύθηκε σε Microsoft - Windows, News - από foivos την Δευτέρα, Δεκεμβρίου 9th, 2013 με 0 σχόλια

Στο πλαίσιο του προγράμματος αναβαθμίσεων «Patch Tuesday» το οποίο αναμένετε να είναι και το τελευταίο για τη χρονιά, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα διανείμει 11 νέες ενημερώσεις ασφαλείας! Οι ενημερώσεις θα αφορούν ζητήματα των Windows του Office και του Internet Explorer!

Από τις 11 ενημερώσεις, οι πέντε θεωρούνται επιπέδου «critical» από την ενώ οι υπόλοιπες έξι, ως σημαντικές. Σχετικές  πιο αναλυτικές πληροφορίες για το επερχόμενο Update μπορείτε να βρείτε απ” ευθείας  εδώ από την σελίδα της Microsoft.

Τα updates πρόκειται να διορθώσουν ευπάθειες που έχουν βρεθεί στον Internet Explorer, φυσικά στα Windows, το Office, τον Exchange, τα  Developer Tools, τον SharePoint Server και το Lync.

Υψηλής σημασίας χαρακτηρίζετε επίσης μία από τις κρίσιμες ενημερώσεις που αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό bug στο Microsoft Graphics Component που ανακαλύφθηκε τον περασμένο μήνα και μέσω αυτού θα μπορούσε κάποιος κακόβουλος να πάρει στα χέρια του τον έλεγχο ενός υπολογιστή, ακόμα και με ένα απλό άνοιγμα ενός email από τον χρήστη του μηχανήματος.