Ξεκινάει η διανομή των iPhone για την Κίνα μέσα από την China Mobile.

Δημοσιεύθηκε σε Apple - iOS, Mobiles - από foivos την Τρίτη, Δεκεμβρίου 24th, 2013 με 0 σχόλια

Από το νέο έτος μπαίνει σε ισχύ η συμφωνία της China Mobile με την Apple Inc για την διανομή προϊόντων της Apple, όπως το iPhone 5S και 5C, στη μεγάλη αγορά της Κίνας. Η συγκεκριμένη συμφωνία έχει σαν στόχο την άφιξη των νέων σειρών των προϊόντων της Apple στην αγορά της χώρας με τον μεγαλύτερο πληθυσμό. Οι όροι κάτω από τους οποίους έκλεισε η συμφωνία δεν ανακοινώθηκαν, αλλά η Apple είπε πως οι λεπτομέρειες της τιμολόγησης και της διαθεσιμότητας των προϊόντων της iPhone 5S και 5C θα είναι διαθέσιμες σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Πιο συγκεκριμένα με ανακοίνωση ο Tim Cook είπε: «..η Κίνα είναι μια εξαιρετικά σημαντική αγορά για την Apple και η συνεργασία μας με την China Mobile μας δίνει την ευκαιρία να φέρουμε τα iPhone στους πελάτες του μεγαλύτερου δικτύου παγκοσμίος..»

Η China Mobile είναι ένας κολοσσός στις επικοινωνίες καθώς εξυπηρετεί περίπου 760.000.000 πολίτες. Αυτό δίνει την δυνατότητα στην Apple να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο και να μοιράσει τα προϊόντα της σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κοινό τοποθετώντας την σε πλεονεκτική θέση.