Η πρώτη αναβάθμιση για το Nexus 5! To Android 4.4 γίνεται 4.4.1!

Δημοσιεύθηκε σε Android, News - από foivos την Παρασκευή, Δεκεμβρίου 6th, 2013 με 0 σχόλια

Eδώ και λίγες εβδομάδες κυκλοφορεί το νέο «NEXUS 5» δια χειρός LG φυσικά! Μετά την επίσημη κυκλοφορία του με το Android 4.4, η Google αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία αναβάθμιση για τη συσκευή που θα βελτιώσει κάποια παράπονα χρηστών,  όσο αφορά την κάμερα της συσκευής, αλλά και την αυτονομία της! Η αναβάθμιση «μεταφέρει» το Android 4.4 σε έκδοση Android 4.4.1!

Όπως ανακοινώθηκε από τους υπευθύνους της Google, η νέα έκδοση βελτιώνει αρκετά τις επιδόσεις της κάμερας του Nexus 5, κάτι που επιβεβαιώνετε και από σχετικές δοκιμές σε blogs στα οποία δόθηκε προς δοκιμή και παρουσίαση η νέα έκδοση! Επίσης η Google άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για περαιτέρω  αναβαθμίσεις μια και υπάρχει ακόμα περιθώριο για επιπλέον βελτίωση στις δυνατότητες της συσκευής και του λειτουργικού.

Το Android 4.4.1, βελτιώνει την ταχύτητα της εφαρμογής «Camera», το Auto-Focus και τη λήψη φωτογραφιών. Επίσης, βελτιώσεις υπάρχουν και στις νυχτερινές λήψεις, στις HDR+ φωτογραφίες καθώς και στα χρώματα και την αντίθεση των φωτογραφιών.

Το Update σε Android 4.4.1 θα ξεκινήσει για τους χρήστες τις επόμενες ημέρες.