Η LG παρουσιάζει το πρώτο Chrome OS all-in-one PC σύστημα!

Δημοσιεύθηκε σε Hardware, Networks, Tablets - από foivos την Παρασκευή, Δεκεμβρίου 20th, 2013 με 0 σχόλια

Το νέο «LG Chromebase» δεν είναι τίποτε άλλο από ένα All-In-One Desktop PC σύστημα! Δεν διαφέρει και πολύ σε προδιαγραφές από ένα απλό καθημερινό PC ενσωματώνοντας στο hardware έναν Intel Celeron, 2GB RAM και 16GB iSSD. Περιλαμβάνει επίσης ενσωματωμένη HD Webcam και πλήρη συνδεσιμότητα με 3x USB 2.0 και 1x USB 3.0, σύνδεση LAN και HDMI-in. Το βασικότερο χαρακτηριστικό όμως που το διαφοροποιεί από τα κοινα PC είναι το λειτουργικό καθώς δεν τρέχει windows! Αντίθετα, εξοπλίζετε με το Chrome OS της Google! Πρόκειται για μία εναλλακτική πρόταση της εταιρείας απο αυτή που προσέφερε μέχρι τώρα με τα  Chromebooks. Η ανακοίνωση έγινε κατα την έναρξη της έκθεσης CES 2014 από τη LG.

Το νέο «LG Chromebase» πρόκειται να κυκλοφορήσει με IPS οθόνη 21,5′ ιντσών full HD που θα λειτουργεί και αυτόνομα, ενώ θα συνοδεύεται από ποντίκι και πληκτρολόγιο όπως επίσης και άλλα αξεσουάρ.

Η LG έχει θέσει υψηλούς στόχους για την προώθηση του προϊόντος, όχι μόνο για πελάτες λιανικής αλλά και στην επαγγελματική αγορά όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία όπου το λειτουργικό Chrome θα επιτρέπει τη σύνδεση στους προσωπικούς λογαριασμούς των χρηστών και τα αρχεία των πελατών μέσω cloud.