Έρχεται το πρώτο «Dual Drive» απο την WD! Δύο δίσκοι σε έναν (SSD+HDD)!!!

Δημοσιεύθηκε σε Hardware - από foivos την Δευτέρα, Δεκεμβρίου 2nd, 2013 με 0 σχόλια

Η πρωτοπόρος Western Digital με τους δίσκους που έχουν αφήσει εποχή, έρχεται με έναν νέο επαναστατικό δίσκο! Όπως ανακοίνωσε, το όνομα του δίσκου είναι «WD Black²» και είναι το πρώτο «Dual Drive» που κυκλοφορεί! Τι σημαίνει όμως στην πράξη αυτό;

Πρόκειται για ένα Drive 2,5′ ιντσών, το οποίο περιέχει 2 δίσκους!!! Ο ένας θα είναι ένας κανονικός σκληρός δίσκος χωρητικότητας 1ΤΒ ενώ ο δεύτερος ένας SSD στα 120GB. Ο δίσκος, απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε υψηλές επιδόσεις ενώ ταυτόχρονα χρειάζεστε και μεγάλη χωρητικότητα!

Φυσικά λόγω μεγέθους πρόκειται για έναν ιδανικό δίσκο για notebooks, όμως δεν θα είναι πρόβλημα με ειδικά bracket 2.5» to 3.5» να ενσωματωθεί και σε σταθερό υπολογιστή! Το πρωτόκολλο σύνδεσης είναι φυσικά  SATA και υποστηρίζει το πρότυπο του SATA 6Gb. Από άποψη λειτουργικών, είναι συμβατός με όλες τις εκδόσεις των Windows από XP και επάνω. Μπορείτε από εδώ να δείτε αναλυτικά τις προδιαγραφές του δίσκου!

Η διαθεσιμότητα του, έχει ήδη ξεκινήσει στις ΗΠΑ, και το κόστος του είναι περίπου στα 299 δολάρια! Η Εγγύηση που δίνει η εταιρεία για το δίσκο μας θυμίζει παλιές εποχές μια και είναι στα 5έτη! Ενα αναμονή και για την Ελληνική αγορά!