Τι παραπάνω έχει το LG G Flex σε σχέση με τα άλλα Smartphones;

Δημοσιεύθηκε σε Mobiles - από foivos την Πέμπτη, Νοεμβρίου 21st, 2013 με 0 σχόλια

Πριν λίγο καιρό παρουσιάσαμε το νέο «LG G Flex» από εδώ. Ποιός είναι όμως ένας ακόμα λόγος για να το αποκτήσετε; Πόσες φορές δεν βάλατε τη συσκευή σας στην τσέπη μαζί με κλειδιά, κέρματα και λοιπά πράγματα και μετά δεν διαπιστώσατε ότι έχει γεμίσει γρατζουνιές οι οποίες το κάνουν πολλές φορές να φαίνεται αρκετά ταλαιπωρημένο! ..Και όμως το LG G Flex έχει τη δυνατότητα να «αυτογιατρεύει» τις γρατζουνιές του! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η ίδια η LG το έχει παρομοιάσει με τον ήρωα Wolverine των Χ-Men!!!

Παίρνοντας σοβαρά λοιπόν τα λεγόμενα της LG ο Youtuber «Marques Brownlee», θέλησε να δοκιμάσει την αντοχή της συσκευής, χρησιμοποιώντας όχι μόνο κλειδιά, αλλά και ένα μαχαίρι. Δείτε στο παρκάτω video τι επακολούθησε.

Τα αποτελέσματα είναι όντως εντυπωσιακά αλλά και πρωτόγνωρα για μία συσκευή καθημερινής χρήσης! Η εταιρεία, χάρη στο προστατευτικό φιλμ που έχει προσθέσει στο πίσω μέρος της συσκευής, κάνει τη συσκευή της, να μπορεί να «θεραπεύει» μόνη της,  τις γρατσουνιές που γίνονται από απροσεξία στο κινητό. Αν και οι πολύ έντονες γρατζουνιές δεν εξαφανίζονται τελείως, παρ όλα αυτά φτάνουν σε σημείο να γίνονται σχεδόν δυσδιάκριτες. Βέβαια η εμπρός μεριά της οθόνης δυστυχώς δεν έχει την ίδια δυνατότητα!!!