Σάρωσε το Xbox One! Iσοφάρισε τις πωλήσεις του PlayStation 4.

Δημοσιεύθηκε σε Games, News - από foivos την Τρίτη, Νοεμβρίου 26th, 2013 με 0 σχόλια

Είχαμε μιλήσει για την επιτυχία του Playstation 4 κατά την επίσημη κυκλοφορία του, την περασμένη εβδομάδα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι και το XBOX One τα πήγε άσχημα! Αντίθετα, πάνω από ένα εκατομμύριο συσκευές Xbox One πουλήθηκαν το πρώτο 24ωρο της επίσημης κυκλοφορίας του, όπως ανακοίνωσε η Microsoft! Με βάση τα δεδομένα αυτά φαίνετε λοιπόν να έχει ισοφαρίσει τις αντίστοιχες πωλήσεις του PlayStation 4 πριν από λίγες ημέρες!

Οι  πωλήσεις του ξεκίνησαν τα ξημερώματα αυτής της Πέμπτης προς Παρασκευή σε 13 χώρες, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Γαλλία. Όπως ανέφερε η Microsoft έχουν αρχίσει να εξαντλούνται τα αποθέματα της νέας κονσόλας, σε αντίθεση με την Sony η οποία είχε  φροντίσει να εφοδιάσει επαρκώς την αγορά με τα PS4! Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά την ημέρα κυκλοφορίας, οπαδοί συγκεντρώθηκαν από τα ξημερώματα σε καταστήματα ηλεκτρονικών για να είναι οι πρώτοι που θα αποκτήσουν την νέα κονσόλα κάτι που έχουμε δει στο παρελθών ως συχνό φαινόμενο με τις συσκευές της Apple!
Η μάχη θα είναι σκληρή για τους δύο αιώνιους αντιπάλους Microsoft και Sony και ο χρόνος, όπως και η αγάπη του κόσμου θα δείξουν ποιός θα επικρατήσει!