Πωλήσεις Ρεκόρ Για Το Playstation 4 απο τις πρώτες 24ώρες!

Δημοσιεύθηκε σε Games, News - από foivos την Τρίτη, Νοεμβρίου 19th, 2013 με 0 σχόλια

Όπως είχαμε πει εδώ το νέο υπερμηχάνημα Sony PS4 αναμενόταν να κυκλοφορήσει στην Αμερικανική αγορά στις 15/11/2013. Έτσι και έγινε! Αυτό που δεν θα μπορούσαμε να προβλέψουμε ποτέ ήταν ο πάταγος που δημιούργησε η νέα παιχνιδοκονσόλα, αγγίζοντας μόλις τις πρώτες 24 ώρες κυκλοφορίας της, τα 1.000.000 πωλήσεις!!! Όπως απέδειξε το αποτέλεσμα αυτό, η SONY πραγματοποίησε μάλλον το καλύτερο λανσάρισμα που έχει κάνει ποτέ στις συσκευές Playstation πραγματοποιώντας έναν τόσο μεγάλο στόχο πωλήσεων από τις πρώτες μόλις 24 ώρες!

Από ότι έγινε γνωστό η Sony προσπάθησε τις τελευταίες εβδομάδες, να εφοδιάσει την Αμερικανική αγορά με επαρκή αριθμό συσκευών ώστε να μπορέσει να καλύψει την μεγάλη ζήτηση, που υπήρχε για το PlayStation 4 όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και τον Καναδά. Από την αρχή της σχεδίασης της συσκευής, ο πρώτος στόχος ήταν ένας για την Sony! Nα επανακτήσει την πρώτη θέση στην αγορά του Gaming, που τα τελευταία χρόνια είχε αρχίσει να χάνει με την εμφάνιση και την κυκλοφορία του Kinect από την Microsoft.

Κάπως έτσι λοιπόν αναμένουμε να δούμε και το κλίμα που θα επικρατήσει στην Ελλάδα καθώς αναμένουμε την κυκλοφορία του στις 13/12/13!!!