Η Intel αποφάσισε να μπει στη λιανική ανοίγοντας τα δικά της «Intel Experience Store»!!!

Δημοσιεύθηκε σε News - από foivos την Παρασκευή, Νοεμβρίου 15th, 2013 με 0 σχόλια

Μετά τις ενέργειες της Apple, Samsung, Microsoft, Google κλπ, η Intel αποφάσισε να προχωρήσει και αυτή στο άνοιγμα αλυσίδας καταστημάτων που θα εξυπηρετούν πελάτες λιανικής με την ονομασία «Intel Experience Store»!

Σε ομιλία του σε τεχνολογικό περιοδικό, ο John Wallace, εκτελεστικός διευθυντής της Intel παρουσίασε το πλάνο για το σχέδιο των «Intel Experience Store» ανακοινώνοντας μάλιστα πως το πρώτο κατάστημα θα ανοίξει για το κοινό στις 23 Νοεμβρίου στην περιοχή «Nolita» στη Νέας Υόρκης.

Αυτό που έχει διαρρεύσει από διάφορες πηγές είναι ότι η εταιρία θα συνεργάζεται με τοπικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, ώστε να διοργανώνει event και να προσελκύει το ευρύ κοινό για να βλέπει τα προϊόντα στα καταστήματά της.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο που έχει δημιουργήσει η Intel για να παρουσιάσει τα νέα καταστήματα της, ανακοινώνοντας και το άνοιγμα του καταστήματος στη Nolita.

Ακόμα η εταιρία, δεν έχει αναφέρει τα προϊόντα τα οποία θα διαθέτει μέσα αυτό το κανάλι πώλησης. Όμως ακούγεται πως τις επόμενες ημέρες αναμένονται πολλές ανακοινώσεις του τι θα γίνει τελικά με τον τρόπο λειτουργίας τους. Ας ελπίσουμε πως η εταιρεία δεν έχει σκοπό μέσω αυτής της κίνησης να έρθει σε κατά μέτωπο σύγκρουση με τα καταστήματα λιανικής που την στήριξαν και την έκαναν παγκόσμια γνωστή όλα αυτά τα χρόνια διαθέτοντας τα προϊόντα της!