Samsung Galaxy S3: Προβλήματα με το update για το Android 4.3

Δημοσιεύθηκε σε Android, Google - Android, Mobiles - από foivos την Πέμπτη, Νοεμβρίου 14th, 2013 με 0 σχόλια

Πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε η αναβάθμιση του Android 4.3 για το Samsung Galaxy S3 σε OTA (over-the-air) update. Δυστυχώς όμως, όπως φαίνεται, η Samsung αναγκάστηκε να την διακόψει λόγω διάφορων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στις συσκευές μετά την αναβάθμιση.

Συγκεκριμένα, πολλοί χρήστες του S3 είδαν την συσκευή τους να μην λειτουργεί σωστά μετά την αναβάθμιση. Η lock screen ξεκίνησε να κολλάει, και η μπαταρία άρχισε να εξαντλείται πολύ γρήγορα. Αναφέρθηκαν επίσης προβλήματα που δημιουργούσαν την ανάγκη για επανεκκίνηση της συσκευής, όπως ήταν το παγώματα του λειτουργικού και η απώλεια της σύνδεσης με το WiFi!  Έτσι η Samsung αποφάσισε να διακόψει το σχετικό Update όχι μόνο για το S3 αλλά και την αναμενόμενη αναβάθμιση του Galaxy Note 2 μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι οι χρήστες που τρέχουν ήδη την επίσημη έκδοση 4.3 Jelly Bean στο Note 2 τους χωρίς προβλήματα, καθώς είχε διαρρεύσει στο Internet πριν από λίγο καιρό. Η Samsung επέλεξε να μην προχωρήσει με την επίσημη διάθεση της, μετά την δυσάρεστη λειτουργία στις συσκευές του Galaxy S3.

Αυτό που περιμένουν τώρα οι χρήστες είναι κάποια αποκατάσταση του προβλήματος της ROM, από την μεριά της Samsung, έτσι ώστε να επανακυκλοφορήσει το σχετικό update για την 4.3. Με την έναρξη της κυκλοφορίας του Android 4.4 θα ήταν επίσης «ευχής έργο», να δούμε μια απευθείας μετάβαση σε «Kit Kat» χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε άσκοπες αναβαθμίσεις σε 4.3 έστω και αν το πρόβλημα, μπορεί να διορθωθεί!