Διαθέσιμος ο Ιnternet Εxplorer 11 και για τα Windows 7!

Δημοσιεύθηκε σε Internet, News - από foivos την Δευτέρα, Νοεμβρίου 11th, 2013 με 0 σχόλια

Παρά την κυκλοφορία των Windows 8, τα Windows 7 αποτελούν το δημοφιλέστερο λειτουργικό της Microsoft και σύμφωνα με στοιχεία, το 50% των υπολογιστών εν ενεργεία παγκοσμίως τα έχουν εγκατεστημένα! H Microsoft μένοντας κοντά στους χρήστες των λειτουργικών της, διαθέτει πλέον τη νέα έκδοση του Internet Explorer, τoν ΙΕ 11 εκτός από τα Windows 8/8.1 και για τα Windows 7 σε 95 χώρες.

Με βάση στοιχεία που διέθεσε η εταιρεία, η νέα έκδοση του browser επιτρέπει την φόρτωση των sites κατά 9% ταχύτερα σε σχέση με τον Internet Explorer 10 και 30% πιο γρήγορα σε σχέση με τους υπόλοιπου browser άλλων εταιρειών που κυκλοφορούν. Η Microsoft κατα την ανάπτυξή του έχει δώσει επίσης βάρος στην ασφάλεια. Σύμφωνα με στατιστικά της NSS Labs, o ΙΕ11 έχει ήδη μπλοκάρει το 92% των malware και phising επιθέσεων που έχουν προσπαθήσει να προσβάλουν τα PC δοκιμών. Ο Chrome θεωρείτε δεύτερος, εμποδίζοντας το 71% των απειλών με τον Safari και τον Firefox να βρίσκονται στην τρίτη και την τέταρτη θέση με 37% και 35% αντίστοιχα.

Για τους δύσπιστους η Microsoft έχει δημιουργήσει ένα site όπου οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του νέου Browser όπως επίσης και άλλων εφαρμογών. Για εσάς πάλι που επιθυμείτε να κατεβάσετε τον Internet Explorer 11, μπορείτε να το κάνετε από εδώ. Άραγε η Microsoft θα μπορέσει να κερδίσει αυτή τη φορά την εμπιστοσύνη των χρηστών για γρήγορο και ασφαλές σερφάρισμα. Μέχρι σήμερα, δεν φαίνετε να έχει πιάσει επιτυχώς αυτό τον στόχο με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο ποσοστό χρηστών να χρησιμοποιούν 3rd party browsers απορρίπτοντας τον ενσωματωμένο στο λογισμικό Internet Explorer.