Το Νέο Samsung Galaxy Note 3 Έφτασε Στην Ελλάδα!

Δημοσιεύθηκε σε Gadgets, Google - Android, Hardware, Tablets - από foivos την Παρασκευή, Οκτωβρίου 18th, 2013 με 0 σχόλια

Το νέο διαμάντι της Samsung, το Galaxy Note 3 είναι γεγονός πλέον και στην Ελλάδα! Στην καρδιά του Samsung Galaxy Note 3 βρίσκεται ο super επεξεργαστής της Qualcomm Snapdragon 800 quad-core χρονισμένος στα 2.3GHz για την 4G LTE έκδοση και ο Exynos Octa 1.9GHz για την 3G έκδοση της συσκευής. Η  Ram φτάνει στα 3GB, ενώ έρχεται με εσωτερική χωρητικότητα στα 32GB ή 64GB. Όσο αφορά τη φωτογραφια του κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος μιας και «κουβαλάει» κάμερα 13 megapixel που ανάλογα το μοντέλο μπορεί και καταγράφει full HD 1080p video ή 4K video. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3200mAh. Το λειτουργικό της συσκευής είναι Android 4.3 (Jelly Bean). Απο άποψη εικόνας, μπορούμε να μιλήσουμε για μία νέα υπέροχη οθόνη Super AMOLED 5.7 ιντών, full HD 1080p. Η είσοδος του Galaxy Note 3 στην αγορά έγινε με την κυκλοφορία της διαφήμισης της συσκευής μέσω τηλεοπτικού spot στο εξωτερικό η οποία δεν έχει παιχτεί ακόμα στην Ελλάδα. Η διαφήμιση εκτός από ένα demostration των δυνατοτήτων του, δίνει βάρος και στην συνδεσιμότητα της συσκευής με το επίσης νέο Smartwatch της Samsung Galaxy Gear! Μπορείτε να την απολαύσετε παρακάτω!

http://www.youtube.com/watch?v=baTh1jeObRw

Δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά της συσκευής παρακάτω! Για εσάς που επιθυμείτε να κάνετε και παραγγελία του επικοινωνήστε με το My-Shop.gr από εδώ!