Τα Windows όπως τα ξέραμε, το «Start» επιστρέφει..συντομα!!!

Δημοσιεύθηκε σε Microsoft - Windows, News, Software - από foivos την Τρίτη, Οκτωβρίου 1st, 2013 με 0 σχόλια

Στα τόσα χρόνια κυκλοφορίας των Windows το σήμα κατατεθέν και το «κουμπί», απο το οποίο «ξεκινούσαν» όλα ήταν το Start, το οποίο στα Windows 8 είχε ξεχαστεί..λιγάκι.., κάνοντας τη ζωή μας πιο πολύπλοκη! Φαίνετε πως η Microsoft στην αναμενόμενη αναβάθμιση σε Windows 8.1 όπως είχαμε ξαναπεί εδώ το ξανασκέφτηκε και το φέρνει πάλι κοντά μας! Το Start Button Θα γίνει διαθέσιμο ξανά με μια επερχόμενη αναβαθμιση της έκδοση των Windows 8, την νέα 8,1.
Οι φήμες είχαν ξεκινήσει από τον περασμένο Μάιο όπου η Microsoft, μέσω επερχόμενου update της στα Windows 8, σκεφτόταν να επαναφέρει τόσο το «Start button» όσο και την εκκίνηση σε κλασικό «Desktop» περιβάλλον και όχι στο Metro UI.
Πριν μερικά 24ωρα ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από τη Microsoft! Πλέον το σχέδιο υλοποιήθηκε και έχει δρομολογηθεί. Το νέο video που κυκλοφόρησε έρχεται με τίτλο «Windows 8.1 Everywhere»!

Μέσα από το σχετικό clip που μπορείτε να δείτε ακριβώς από πάνω, η εταιρεία αποκαλύπτει τόσο την ύπαρξη του αγαπημένου «Start Button» κάτω αριστερά, όσο και την επιλογή εκκίνησης του υπολογιστή σε κλασικό Desktop Mode. Ακόμα, επισημαίνετε η δυνατότητα εναλλαγής από το Metro UI σε Desktop μέσω του πλήκτρου Start. H αναβάθμιση σε «Windows 8.1» αναμένεται να είναι διαθέσιμη στις 18 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε..υπομονή!!!