Και όμως υπάρχει! Σελίδα συγκέντρωνει τις εικόνες όλων των χρηστών του Facebook! Εσείς, μπορείτε να ανακαλύψετε τη δική σας;

Δημοσιεύθηκε σε Facebook, News, Social media - από foivos την Παρασκευή, Οκτωβρίου 4th, 2013 με 0 σχόλια

Η σχεδιάστρια ιστοσελίδων Natalia Rojas ολοκλήρωσε ένα πρωτότυπο αλλά συνάμα τρομακτικό,..project δημιουργώντας ένα μωσαϊκό φωτογραφιών από όλες τις εικόνες των χρηστών του Facebook. Στη σχετική ιστοσελίδα της που φέρει την ονομασία «The Faces Of FaceBook», κατά την φόρτωσή της τρέχει ένας μετρητής με πάνω από 1,2 δισεκατομμύρια εγγεγραμμένων χρηστών όπου στο σχετικό μωσαϊκό ενσωματώνετε η φωτογραφία τους από την προσωπική τους σελίδα στο Facebook. Κατά την πρώτη εκκίνηση της σελίδας αυτό που βλέπουμε είναι απλά ένα πολύχρωμο μωσαϊκό, σαν χιόνια τηλεόρασης. Τι μπορεί όμως να συμβεί εάν ρολάρουμε τη ροδέλα του ποντικιού μας στο Background της σελίδας; Τότε το μωσαϊκό αρχίζει να χάνετε και όσο πλησιάζουμε εμφανίζονται ξεκάθαρα οι φωτογραφίες χρηστών! Κάνοντας κλικ πάνω σε κάθε εικονοστοιχείο, προβάλλεται ένα καρέ όπου μπορούμε να δούμε τις εικόνες προφίλ κάθε χρήστη. Για να δει κάποιος όλες τις φωτογραφίες χρειάζεται 36 χρόνια, 5 μήνες, 46 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα, ενώ τα πρόσωπα του Facebook προβάλλονται με βάση τη χρονολογική σειρά που εγγράφηκαν όπως αναφέρει σε σχετικό άρθρο της η «Daily Mail».
Εφόσον έχετε λογαριασμό στο Facebook, η εφαρμογή που τρέχει μέσα στο site είναι ικανή να εντοπίσει πού βρίσκεται το δικό σας «πρόσωπο» καθώς και των φίλων σας. Όσο για τα προσωπικά δεδομένα, η δημιουργός ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει τίποτε παράνομο. Δείτε μια μικρή παρουσίαση στο παρακάτω video!