Η Microsoft βελτιώνει τα Windows Phone για phablets συσκευές

Δημοσιεύθηκε σε Mobiles, News, Windows Mobile - από foivos την Τρίτη, Οκτωβρίου 15th, 2013 με 0 σχόλια

Έφτασε το τρίτο update των Windows Phone και φέρνει ορισμένες ενδιαφέρουσες βελτιώσεις στο λειτουργικό σύστημα. Μία από τις βασικές και σημαντικότερες αφορά την υποστήριξη μελλοντικών συσκευών με μεγάλες οθόνες, όπως το Lumia 1520, με αναλύσεις έως και 1080p. Το Windows Phone GDR3 (General Distribution Release 3) θα ξεκινήσει να διατίθεται στους χρήστες εντός των ερχόμενων εβδομάδων! Αν και δεν έχουμε να κάνουμε με κάτι ιδιαίτερο, ωστόσο υπάρχουν αρκετές προσθήκες ώστε να ικανοποιήσουν τους χρήστες στο χειρισμό του λειτουργικού. Πλέον το update θα προσφέρει μενού έναρξης για συσκευές με οθόνη μεταξύ 5  και 7 ιντσών με υποστήριξη ανάλυσης έως και 1080p όπως είπαμε. Ακόμα ο χώρος στην αρχική οθόνη θα περιλαμβάνει 6 live tiles σε σύγκριση με τα παλαιότερα 4. Αξίζει να σας πούμε επίσης ότι η αναβάθμιση δεν θα γίνει διαθέσιμη για τα tablets (προς το παρόν) αλλά εστιάζει περισσότερο στα phablets.
Αξίζει να αναφέρουμε ακόμα το «Driving Mode» του λογισμικού! Ο χρήστης πλέον θα μπορεί να δει τις ειδοποιήσεις στην οθόνη κλειδώματος της συσκευής του όταν συνδέεται μέσω Bluetooth χωρίς να αποσπάται. Τέλος καταργείτε η κατηγορία «other» στις ρυθμίσεις αποθήκευσης και δημιουργούνται νέες κατηγορίες για καλύτερη διαχείριση του αποθηκευτικού χώρου της συσκευής.
H Microsoft με ανακοινώσεις της αναφέρετε σε εκατοντάδες ακόμα βελτιώσεις και προσθήκες που θα λάβουν χώρο με το νέο update. Μερικές από αυτές περιλαμβάνουν και custom ringtones για τα sms, e-mail κλπ., εύκολο κλείσιμο στις εφαρμογές που δεν χρειάζονται στον χρήστη καθώς και άλλα πολλά. Εν αναμονή λοιπόν του Update.