Έρχεται στις 13 Δεκεμβρίου το PlayStation 4 στην Ελλάδα..Gamers..στις θέσεις σας!!!

Δημοσιεύθηκε σε Games, News - από foivos την Τετάρτη, Οκτωβρίου 9th, 2013 με 0 σχόλια

Και ναι, μετά από αρκετό καιρό αναμονής, η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι PlayStation 4 έρχεται στην Ελληνική αγορά στις 13 Δεκεμβρίου 2013.
Το PS4 θα διατεθεί επίσημα στην ελληνική αγορά ακριβώς λίγο πριν από την εορταστική περίοδο, μια περίοδο ιδανική για να αγγίξει τους στόχους πωλήσεων η εταιρεία ή να τους ανεβάσει αρκετά ψηλά και να αναπροσαρμόσει τα σχέδια των πωλήσεών της. Η Sony περιγράφει τη νέα κονσόλα ως ένα σύστημα ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς, το οποίο θα «επαναπροσδιορίσει» τις έννοιες του «πλούσιου» και βιωματικού gameplay με πανίσχυρα γραφικά και υψηλές ταχύτητες, ενσωματωμένες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης και πρωτοποριακές λειτουργίες δεύτερης οθόνης, αξιοποιώντας συσκευές όπως το PlayStation Vita.

Από την ημέρα κυκλοφορίας του και έως το τέλος του έτους η Sony σκοπεύει να διαθέσει σε Blu-ray Disc τουλάχιστον 15 τίτλους της «SCE Worldwide Studios» καθώς και παιχνίδια συνεργαζόμενων εταιρειών ανάπτυξης και παραγωγής. Αν αναφέρουμε και τους τίτλους που θα διατεθούν μέσα από το ψηφιακό κανάλι για download συνολικά 33 παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα πριν από το τέλος του 2013 για την κονσόλα. Δεν είναι και άσχημη αρχή για το PS4 αν αναλογιστούμε ότι η κονσόλα θα κυκλοφορεί μόλις 18 ημέρες πριν το τέλος του έτους.