Steve Jobs: επίσημη πρεμιέρα εχτές της ταινίας!!!

Δημοσιεύθηκε σε News - από foivos την Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20th, 2013 με 0 σχόλια

Αφού είδαμε την ιστορία του Mark Zuckerberg και γνωρίσαμε μέσα από την μεγάλη οθόνη τα «επιτεύγματα» και τα βήματα μέχρι την επίσημη δημιουργία του Facebook, ήρθε η ώρα ο Ashton Kutcher μέσα από τον νέο του ρόλο να μας δείξει τον χαρακτήρα του, την πορεία ως την κορυφή ενός άλλου μεγάλου άνδρα! Φυσικά μιλάμε για τον πατέρα και μυαλό της Apple «Steve Jobs» ο οποίος δεν έχει και πολλά χρόνια που έφυγε από τη ζωή. Η επίσημη πρεμιέρα στην Ελλάδα έγινε εχτές και αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να την απολαύσουν παρ” όλο που οι πρώτες μέρες της στο εξωτερικό δεν πήγαν και τόσο καλά.

Η ταινία είναι δημιουργία του Τζόσουα Μάικλ Στερν και φιλοδοξεί να αποδώσει όσο καλύτερα γίνετε το χαρακτήρα και τις επιλογές ενός από τους πιο χαρισματικούς επιχειρηματίες του 21ου αιώνα, μιας προσωπικότητας που άλλαξε τον χώρο της πληροφορικής με την ευφυία και την δημιουργικότητα του στον τρόπο ζωής και της αντίληψης του σύγχρονου κόσμου.

Η ταινία φυσικά είναι μια ιστορική πορεία του τεχνολογικού βίου του «Jobs» και αξίζει να την δείτε και το λιγότερο που θα σας προσφέρει, είναι να μάθετε πως ιστορικά φτάσαμε έως σήμερα στην χρήση όλων αυτών των «μικροσυσκευών» και όχι μόνο, οι οποίες άλλαξαν την επικοινωνία μας.