Pressy, τo μαγικό «κουμπί» για το smartphone σας!!!

Δημοσιεύθηκε σε Android, Gadgets, Mobiles - από foivos την Τρίτη, Σεπτεμβρίου 3rd, 2013 με 0 σχόλια

Αυτό το καταπληκτικό Gadget που σύντομα θα μπει προς παραγωγή φέρνει τον έλεγχο πλήθους λειτουργιών στην «άκρη του δαχτύλου» σας. Ο Nimrod Back και η ομάδα του θέλουν να αντιστρέψουν την τάση στην οποία τείνουν ολοένα και περισσότερες εταιρείες παραγωγής smartphone συσκευών, οι οποίες συνεχώς καταργούν τα πλήκτρα με τα οποία κάποτε έφερναν πιο κοντά την επαφή του χρήστη με το τηλέφωνο. Το προϊόν αυτό ονομάζεται «Pressy» και προσαρμόζεται στη θύρα των ακουστικών, επιτρέποντας την άμεση πρόσβαση και έλεγχο σε κάθε είδους λειτουργία της συσκευής. Τι εννοούμε; Παρακολουθήστε το σχετικό video εδώ!

Το «Pressy» σε συνδυασμό με το σχετικό λογισμικό του, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μεταξύ πλήθους λειτουργιών που θα ελέγχει το μαγικό κουμπί. Έτσι, μπορεί να ανάβει το φακό, να τραβά φωτογραφίες, να ανεβάζει αρχεία στα κοινωνικά δίκτυα ή ακόμη και να καλεί μια συγκεκριμένη επαφή με ένα απλό πάτημα!!! Είναι εφικτή η επιλογή πολλαπλών λειτουργιών με συνδυασμό τύπων πίεσης. Για παράδειγμα, με δύο σύντομες πιέσεις του πλήκτρου η συσκευή θα καλεί κάποιον φίλο και με δύο παρατεταμένες θα τραβά φωτογραφία.

Το πλήκτρο, μοιάζει με ένα κοινό βύσμα ακουστικών με τη διαφορά ότι αντί για καλώδιο καταλήγει σε ένα μικρό κουμπί. Όταν ο χρήστης θέλει να συνδέσει τα ακουστικά, δεν έχει παρά να αφαιρέσει το κουμπί και να το τοποθετήσει στην ειδική θήκη μπρελόκ ώστε να το έχει πάντα μαζί του. Η ομάδα που αναζητησε χρηματοδότηση μέσω του Kickstarter προκειμένου το προϊόν της να βγει στην παραγωγή είναι περήφανη μια και πρόκειται για το μοναδικό project που μπήκε στο Kickstarter και κατάφεραν να φτάσουν τον αρχικό στόχο του ποσού χρηματοδότηση σε μια μόλις ημέρα!!!! Το Pressy θα είναι διαθέσιμο μέσα στο επόμενο τετράμηνο, με τη βασική του έκδοση να κοστίζει μόλις 17$ δολάρια.