Νέα gaming εμπειρία υπόσχετε το καινούργιο monitor της Philips με σχεδίαση ειδικά για videogames!

Δημοσιεύθηκε σε Gadgets, Home Entertainment, News - από foivos την Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13th, 2013 με 0 σχόλια
Μια νέα οθόνη φέρνει η Philips στην ελληνική αγορά, «ειδικά για gamers»! η νέα οθόνη είναι έτοιμη να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες. Πρόκειται για μία Full HD οθόνη 24» με την ονομασία 242G5DJEB/00. Η εν λόγω οθόνη ξεχωρίζει για το απίστευτα γρήγορο refresh rate των 144Hz και χρόνο απόκρισης που αγγίζει το 1ms! Έτσι η προβολή της εικόνας γίνεται σε πραγματικό χρόνο χωρίς καθυστερήσεις.
Σχεδιαστικά η νέα οθόνη έρχεται με ιδιαίτερης ποιότητας φινίρισμα διαθέτει μεγάλη ποικιλία λειτουργιών που θα εντυπωσιάσουν όποιον την χρησιμοποιήσει.

Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές είναι:

•Το SmartKeypad: ένα ειδικά σχεδιασμένο controller που δίνει ταχύτερη πρόσβαση στις ρυθμίσεις gaming καθώς και επιπλέον πλήκτρα λειτουργιών, που επιτρέπουν την εύκολη πλοήγηση στο μενού με ένα «On Screen Display».

• SmartSize: επιτρέπει αλλαγές στον τρόπο προβολής της οθόνης ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις.

• SmartFrame: Τονίζει τις περιοχές στις οποίες μπορείτε να εντοπίσετε πιο εύκολα τους αντιπάλους σας ενισχύοντας τα επίπεδα RGB στην επιλεγμένη περιοχή.

Υποδοχή καλωδίου MHL: Χάρη σε αυτό το προαιρετικό καλώδιο, μπορείτε να συνδέσετε συσκευές και να προβάλλετε HD βίντεο και ήχο ή ακόμη και να κάνετε χρήση του κινητού σας τηλεφώνου.

Δείτε εδώ τα πλήρη χαρακτηριστικά της:

Η Philips 242G5DJEB/00 είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά με ενδεικτική τιμή περίπου τα 399€.