Και όμως, το κινητό σας μπορεί να γίνει αμυντικό όπλο!

Δημοσιεύθηκε σε Gadgets, Mobiles - από foivos την Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 12th, 2013 με 0 σχόλια

Οποιαδήποτε στιγμή και να βγείτε από το σπίτι ένα είναι πλέον σίγουρο! Το κινητό σας δεν πρόκειται να το ξεχάσετε ποτέ! Πως θα σας φαινόταν λοιπόν εάν είχατε την δυνατότητα εκτός από..κινητό..το κινητό σας.., να ήταν και ένα όπλο αυτοάμυνας;
Ότι και να έχετε μαζί σας, κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει επικίνδυνο το κινητό σας τηλέφωνο. Πάνω σε αυτή τη θεωρία στηρίχτηκαν πολλές εταιρείες και κάθε μια ανέπτυξε την δική της ιδές! Μια από αυτές είναι και η εταιρεία «Yellow Jacket» η οποία ανέπτυξε την παρακάτω πρωτοποριακή θήκη η οποία μετατρέπει τη συσκευή σας σε όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ!

Αν και η θήκη αποδίδει μόνο 650,000Volts, τα οποία είναι πολύ λιγότερα από αυτή των κανονικών teaser όπλων, ωστόσο υποστηρίζει πως είναι ικανά να αποθαρρύνουν κάποιον που θα προσπαθήσει να σας επιτεθεί. Η συσκευή κοστίζει περίπου στα 140$.

Ωστόσο υπάρχουν και πιο προσιτές προτάσεις με εναλλακτικούς τρόπους άμυνας! Για παράδειγμα οι θήκες Spraytect και η Smarty Guard είναι θήκες για κινητά που φέρουν ειδική υποδοχή φύλαξης σπρέι πιπεριού μαζί με το μηχανισμό ψεκάσματος με κόστος κάτι λιγότερο από στα 40€.

Αν τώρα είστε fun της μάχης σώμα με σώμα αλλά θέλετε και μια extra βοήθεια, υπάρχουν και θήκες με ενσωματωμένη λεπίδα Combat Knife!!

Όλες οι παραπάνω θήκες όπως είπαμε βασίζονται στη λογική ότι το θύμα θα έχει πάντα επάνω του το κινητό του. Το γεγονός αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι είναι όλοι ικανοί να τους χρησιμοποιήσουν τη στιγμή που θα χρειαστεί! Γι′ αυτό η δική μας συμβουλή είναι να αποφεύγετε τις κακοτοπιές!!!