Η επόμενη έκδοση του Android θα λέγεται Kit Kat.

Δημοσιεύθηκε σε Google - Android, Mobiles - από foivos την Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 4th, 2013 με 0 σχόλια
Ο επικεφαλής του τμήματος Android, Sundar Pichai, ανακοίνωσε στο Google+ δύο αρκετά καλά νέα. Κατ” αρχήν ότι το Android κατάφερε να ξεπεράσει τις 1 δισεκατομμύριο ενεργοποιήσεις και πως η επόμενη έκδοση του Android, η  4.4 θα ονομάζεται Kit Kat. Είναι η πρώτη φορά που η Google επιλέγει για το mobile λειτουργικό της ένα ήδη έτοιμο και κατοχυρωμένο όνομα μετά από τα Ice Cream, Honeycomb, Jelly Bean, κλπ. Η είδηση ξάφνιασε το κοινό καθώς η Google είχε αναφέρει πριν μερικούς μήνες ότι η νέα έκδοση θα ονομάζεται Key Lime Pie.
Η Nestle, πάλι που έδωσε την άδεια για χρήση του ονόματος στη Google, εκτιμά ότι οι σοκολάτες Kit Kat οι οποίες θα έχουν στη συσκευασία και τη μασκότ του Android θα αυξήσουν τις πωλήσεις κατακόρυφα.
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα, στο Android Kit Kat, θα υπάρχουν ευκαιρίες για πόντους σε Google Play μέσω των νέων Kit Kat. Σε συνέντευξη που έδωσε στο BBC ο John Lagerling της Google είπε ότι το όλο project δεν είναι κάποια χρηματική συμφωνία μεταξύ των δύο εταιρειών. Εν αναμονή λοιπόν για νεότερες ανακοινώσεις!!!