Φόρτιζοντας το iPhone, στο χέρι μας!!!

Δημοσιεύθηκε σε Gadgets, Mobiles, News - από foivos την Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 27th, 2013 με 0 σχόλια

Λοιπόν! Βρίσκετε έξω, είναι βράδυ, έχετε ξεμείνει από μπαταρία στο iPhone και πρέπει «επειγόντως» να επικοινωνήσετε με κάποιον. Η μπαταρία του κινητού είναι στα όρια και εσείς….τι μπορείτε να κάνετε; ΤΙΠΟΤΑ!!!..Λάθος!!! Η μαγική θήκη είναι εδώ και μπορείτε επί τόπου να φορτίσετε «στο χέρι» το κινητό σας!
Και όμως είναι γεγονός. Η εταιρεία «Mipwr D.Y.N.O» μετά από μια δημιουργική έρευνα κατασκεύασε μία θήκη για το iphone η οποία παρέχει εφεδρική ενέργεια στη συσκευή μέσω ενσωματωμένης μπαταρίας η οποία μπορεί να φορτιστεί με έναν μοχλό με μηχανισμό δυναμό που είναι στο εσωτερικό της.


Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, ένα λεπτό κίνησης του μοχλού δυναμό, μπορεί να δώσει 30 δευτερόλεπτα επιπλέον «ζωής» στη συσκευή. Η θήκη μπορεί να αποθηκεύσει ενέργεια στην ενσωματωμένη μπαταρία των 400mA αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής ενώ όταν συνδέσουμε το κινητό σε παροχή ρεύματος, φορτίζονται και οι δύο μπαταρίες ταυτόχρονα.
Οι σχεδιαστές Bob Panos και Karl Lee έχουν παρουσιάσει το πρωτότυπο στο Kickstarter, αναζητώντας χρηματοδότηση. Εάν όλα προχωρήσουν σύμφωνα με τα σχέδιά τους, οι πρώτες θήκες θα είναι διαθέσιμες για συσκευές iPhone 4, 4S και 5 και θα κοστίζουν μόλις 25 δολάρια. Δείτε παρακάτω το βίντεο με την σχετική παρουσίαση του Karl Lee.