Έρχεται το iOS7 στις 18Σεπτεμβρίου. Ποιες συσκευές θα αναβαθμιστούν!

Δημοσιεύθηκε σε Apple - iOS, Mobiles, News - από foivos την Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 13th, 2013 με 0 σχόλια

Μέχρι σήμερα το iOS7 ήταν διαθέσιμο σε έκδοση για developers, αλλά σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η αναβάθμιση και για τις υπόλοιπες συσκευές της Apple. Ποιες όμως είναι θα προχωρήσουν σε αναβάθμιση; Όπως ανακοίνωσε η Apple, την νέα αναβάθμιση θα λάβουν τα iPhone 4 καθώς και όλα τα μεταγενέστερα κινητά της, το iPad2 και όλα τα μεταγενέστερα tablets, το iPad mini, το 5ης γενιάς iPod touch. Όσο για τα νέα iPhone 5C και iPhone 5S το πιο πιθανό είναι να έρχονται με προεγκατεστημένο το εν λόγο λειτουργικό όπως ανακοινώθηκε και στο επίσημο event τις προάλλες.

Οι αλλαγές που θα φέρει το iOS 7 είναι η υποστήριξη 64bit επεξεργαστεί προκειμένου να αξιοποιεί τον A7 επεξεργαστή που θα ενσωματώνει το iPhone 5s. Ακόμα όλες οι εφαρμογές έχουν επαναπρογραμματιστεί με γνώμονα την αρχιτεκτονική των 64bit, προκειμένου να προσφέρουν καλύτερη απόδοση. Εννοείτε βέβαια πως η συσκευή θα τρέχει κανονικά και τις 32bit εφαρμογές.
Επιπλέον, το iOS7 συνεργάζεται με το νέο αισθητήρα «Touch ID» και τον αναβαθμισμένο αισθητήρα iSight, προσφέροντας νέες λειτουργίες λήψης όπως αυτόματη σταθεροποίηση εικόνας, Burst Mode και βίντεο slow motion στα 120fps.

Φυσικά στα νέα χαρακτηριστικά, είναι και η συνεργασία του νέου λειτουργικού με το νέο Camera Application του iOS7, χαρίζοντας στο iPhone 5s δύο φορές ταχύτερο auto-focus, γρηγορότερη λήψη και μεγαλύτερο εύρος.

Τέλος οι χρήστες στις ΗΠΑ θα αποκτήσουν πρόσβαση στη νέα υπηρεσία «iTunes Radio». Πρόκειται για μια νέα streaming υπηρεσία της Apple, που θα επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσωπικούς σταθμούς βάσει των μουσικών τους προτιμήσεων και των καταχωρημένων συλλογών τους στο iTunes. Η υπηρεσία θα έχει ως ετήσια συνδρομή τα 25$ στο iTunes Match, αλλά θα προσφέρεται και δωρεάν με διακοπές για διαφημίσεις, ενώ εκτός των ΗΠΑ θα διατεθεί αργότερα και στις υπόλοιπες χώρες, χωρίς παραπάνω πληροφορίες για το πότε προς το παρόν.

http://www.youtube.com/watch?v=Xw2ts4S8Xy0